Jultröja, bruna paket & restfrulle

"Julfesten" igår med kollegorna inleddes med jultröja, jullunch & Pac Man. Dagen fortsatte med shuffleboard, catering & julklappsleken.

Sammanfattning:
Jag var sämst i vår shuffleboardturnering. Vann inte en enda match.
Jag blev proppmätt.
Hade ganska bra utdelning i julklappsleken.
Blev frustrerad när jag inte klarade av första banan av Donkey Kong i kollegans hemmabyggda arkadspel.
Det är otroligt skönt att ha tillställningar på fredagar!

Jo, men det var en riktigt trevlig dag och kväll med kollegorna! Mycket skratt! Mycket mat, puh.. vi orkade inte ens till desserten... Julklappsleken fick en extra twist av att chefen stoppade in en peng så att alla kunde köpa lite dyrare klappar, blandat med 100-kronorsklappar. Sedan slog alla in sina klappar i likadant brunt papper - vilket gjorde att man inte ens hade koll på sina egna paket till slut! Vi hade stora tärningar till ett trädgårdsyatzy och körde leken på golvet, så vi fick som tur var lite rörelse efter all mat!

Börjar man vid lunch så slutar festen också tidigt när man är i vår ålder, haha! Nej, men det var skönt att komma hem till barnen innan de somnat, eftersom vi inte setts på hela dagen. Är så glad över att vi har så stora barn som klarar sig själva!

Inledde dagen med en promenad till jobbet och åt rester till frukost, he he! Sedan har det varit en ganska soft dag, sååå skönt! Nu har vi käkat hemmagjord pizza och kollat på dagens avsnitt av julkalendern. Det börjar bli spännande nu! Nu har kidsen lämnat oss igen och maken och jag kollar på Late night concert på CMore. Imorgon fortsätter julverkstaden här hemma. Förhoppningsvis ringer inte makens alarm kl 6, vilket det gjorde idag IGEN!

Gillar

Kommentarer

Marie,

Vilken söt jultröja du hade och sp bra att ni hade det bra =D. Bruna paket kan man göra väldigt fina

sweeetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja absolut! Men i detta fallet skulle alla paket vara anonyma så jag ville inte göra mina utmärkande 😊
nouw.com/popprinsessan
Elina,

Men det låter ju som en riktigt rolig julfest! Förstår att det är skönt att ha så stora barn att ni båda kan vara iväg på sådana festligheter

detkaosvikallarvardag.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Den ena är iaf stor nog att ta hand om den andra! De är väldigt duktiga tillsammans!
nouw.com/popprinsessan
Emschen,

Älskar kostymen som mannen på bilden har på sig!

Låter som att ni hade en riktigt rolig julfest! Älskar shuffleboard men har inte spelat det på väldigt länge.

emschen.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Eller hur!?! Den är fantastisk! Han överraskade oss alla för något år sedan med den, när vi hade julfest någon annanstans. Det blev succé!
nouw.com/popprinsessan
Amanda,

Vilken fin tröja du fick! Julmat brukar man bli väldigt mätt av men det är så gott tycker jag. Dock inte i längden😂Jobbar du även på helger?

amandizan.wordpress.com
Madelena
Madelena,

Vilken härlig kväll ni fick. Sådant behövs i dessa tider. Kul med julklappsspel. Det tror jag aldrig man blir för gammal för.

nouw.com/madelena
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Så roligt med julfest & julklappsleken är alltid ett uppskattat inslag . Såg ut som ni haft en trevlig kväll

nouw.com/stegsamlaren
fibrolivet
fibrolivet,

Åh.... vilken rolig julfest ni verkar ha haft. Pacman och donkey kong vilka minnen... kul med jultröjor och vilken häftig kostym som någon har.

nouw.com/fibrolivet
Kamilla,

Late night concert är verkligen så himla bra och snyggt filmat. I somras var jag så impad av fotografen/bildsättaren för då var de amazing från GRöna Lund. Bruna paket brukar vi köra på ibland och lacka den. Blir verkligen så fina.

kamillaskamera.com/
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det låter härligt. På uppesittarkvällen har vi våra jultröjor på oss

nouw.com/stenhagenbettan