Juniutmaningenjanuari testade jag sånglektioner, i februari åkte jag skidor i Österrike & åkte golfbil på flygplats, i mars åkte jag svart skidbacke ,i april körde jag en UTV & i maj höll jag i en kubb-tävling för deltagare från 17 olika länder

I juni stod jag på scenen i konserthuset och sjöng solo tillsammans med Joyvoice-kören. Alltså, jag sjöng solo och 200 "Joyvoiceare" körade i refrängen. Så otroligt läskigt! Men såå otroligt roligt! 

(Ursäkta dålig bildkvalitet, men dock ett bildbevis)
Två låtar innan det var min tur så fick jag total black out. Då det var ett annat solo just då skulle jag bara tänka igenom min text i huvudet. Men den var helt borta! Jag försökte tänka igenom de olika verserna men ingen av dem fanns kvar... Jag hann tänka att jag skulle försöka ta mig av scenen och kolla upp texten, men det kunde jag ju uppenbarligen inte göra... Som tur var bestämde jag mig för att försöka släppa tanken på det och gå fram till vår körledare när det var min tur, och kolla på hans text. Men när jag sedan stod och sjöng en annan låt så fanns den plötsligt där igen - texten! Puh! 

Och det var otroligt roligt! Även om jag kände mig ganska obekväm på scen, det här med att röra lite på mig så där naturligt till låten är inte riktigt min starka sida, ha ha! 

Har du utmanat dig själv något den sista tiden?

Gillar

Kommentarer