Just nu

Just nu: sitter jag i soffan med maken som äntligen kommit hem efter några dagar iväg med jobb. Vi kollar på en serie ihop. Vi har vissa serier vi kollar på tillsammans, vissa serier kollar vi på med barnen och vissa kollar jag på själv.
Under tiden: sitter jag med min massagekudde och knådar ryggen. Älskar att sitta med den och hittar nya ställen som är spända hela tiden.
Tidigare: var jag på min tredje keyboardlektion. Ha ha, pianoläraren får mig att känna mig som ett litet barn! Jag blir helt nervös där och spelar fel :-)
Innan:
käkade vi hemmagjord pizza. Eller halvhemmagjord. Vi köpte ett kit och la på valfri toppen - och alla blev nöjda. Snabbt och lätt en sån här dag med en massa aktiviteter i kalendern.
Snart:
blir det sängen för mig. Är inne i en period då jag sover lite dåligt, så jag behöver försöka få min sömn.

Så, vilken serie är det vi tittar på då? Jo, Lincoln Rhyme: Hunt for the bone collector, på Viaplay. En serie "baserad" på en bok, som också blev en film med Denzel Washingon och Angelina Jolie, "I samlarens spår".

Och vilken bok kommer jag att läsa när jag gått och lagt mig? Jo, "Pärlsystern - Ceces berättelse" av Lucinda Riley. Det är den fjärde delen om de Sju systrarna, som jag blivit helt fast i.

Vad fick jag för läxa av min keyboardlärare? Oppochnervisan av Astrid Lindgren :-) Det är på den nivån jag är, ha ha!

Gillar

Kommentarer

Tess,

Åhh hemmagjord pizza är riktigt gott ju 😃 Gjorde vi också för ett tag sedan

blondinas.se
beattriicee
beattriicee,

Hemmagjord pizza är så gott 🥰 och skönt med massagekudde!

nouw.com/beattriicee
fibrolivet
fibrolivet,

Alltså jag förstår inte hur alla hinner med att titta på serier....men det kan kanske beror på att jag inte kan hålla mig till ett avsnitt åt gången. Om jag börjar så bara fortsätter jag....jag såg how to get away with murder....såg väldigt många åt gången så sen dess har det inte blivit några nya serier.
Oppoch ner visan är inte illa att spela.....det är kul att lära sig...och än idag spelar jag ofta fel när jag ska spela upp för någon fast det går utmärkt hemma....men bara fortsätt kämpa med dina pianoläxor.

Önskar dig en riktigt god natts sömn

nouw.com/fibrolivet
Kamilla,

Kul att du går och lär dig spela. Här blev det också hemmagjord pizza till middag. Ha en fin fin fredag

kamillaskamera.com/
Paulina
,

Så mysigt ni har det. Vad kul det låter att du håller på att lära dig spela keyboard. Jag fick en i julklapp när jag var yngre men har tyvärr inte någon talang för det 😄 Körde på de förfoga låtarna som fanns.

Michelle ,

Va härligt med en massage kudde o myssigt o kolla serier ihop med familja 💕

michellefrandell.blogg.se