Just nu

Jag vet inte riktigt var den här veckan tog vägen. Det känns som om de senaste två veckorna har utspelat sig under fyra veckor eller något.. Har inte gjort så mycket.

Just nu:
kollar maken & jag på sista avsnittet av Stjärnorna på slottet. Slappar i soffan helt enkelt. Ett skönt av slut på veckan.
Lite tidigare
: kollade hela familjen på "Don´t look up". Jag hade inga förväntningar då jag hört både ris och ros om filmen. Det var inte den bästa filmen jag sett, men den var faktiskt tänkvärd till slut.
I eftermiddags:
gjorde jag en dansk fläskestek. Det var väldigt länge sedan jag gjorde något liknande och ibland blir jag bara så sugen på riktig husmanskost. Hade eg tänkt att jag skulle förbereda en lasagne inför morgondagen också, men det blev inte av.
Annars:
har jag rensat ur en byrå idag. Tänkte eg att jag skulle packa ner allt i flyttlådor - för håll i hatten - vi flyttar om 2 månader! Men det blir ju lite halvstökigt att ha lite flyttkartonger här och var. Nu har jag iaf gjort själva rensningen och kan bara packa ner det om ett par veckor.
Strax:
ska jag krypa ner och fortsätta läsa Box. Annars måste jag tipsa om Pascal Engmans böcker om Vanessa Frank. Lyssnar nu på den tredje boken och den är lika spännande som de båda tidigare.
Samtidigt:
ska jag ligga på spikmattan en stund.

Gillar