Kakbak och hyllmeck

Det blev chocolate chip cookies, fast jag var tvungen att modifiera receptet lite... Istället för mörk choklad och lime blev det vit choklad och mandel i, men de blev faktiskt ganska smarriga.

Innan baket blev det en kort runda till Ikea. Shoppade en liten hyllmojäng till L:s leksaker. Hennes rum är på ovanvåningen och det finns en viss tendens att mycket grejor hamnar på nedanvåningen istället, så jag känner att det behövs någon typ av förvaring. Tillbringade eftermiddagen, något stärkt av ett par kakor, att mecka ihop hyllan och de 4 boxarna som jag tänkt att leksakerna ska befinna sig i nattetid.

Kände mig galet trött vid 6-snåret så jag nappade direkt när L ville bada. Maken gjorde bara en snabb visit innan han åkte vidare för att vinna lite kosing på pokerspel. Tror att L badade i en hel timme innan jag lockade med lite tv-tittande och höll tummarna för att hon skulle vara så där gosigt trött. Och det verkade gå hyffsat snabbt att natta henne så jag tror att det funkade.. Själv har jag tryckt i mig en skål popcorn mm, mest för att hålla mig vaken. Småtittar lite på tv, men tycker inte att det är så mycket att hänga i granen. Ska bara precis hålla mig uppe så pass länge att det inte blir pinsamt om någon ringer..

Gillar

Kommentarer

Jeanette,
CharmKatti,
Eller så stänger man av telefonen...:-)
www.blogger.com/profile/046181021213338000