Kakkalas


I söndags var jag bjuden på kakkalas hos finaste Cecce. Ett kakkalas hon ställde till med efter att ha vunnit en tävling hos godisboxen.se. Vi var ett helt gäng som slog oss ner till fint dukade bord hos Systrarna på Solhjulet - ett mysigt litet gårdscafe i Veberöd där hönsen spatserar fritt omkring, där barnen kan titta på djur, leka eller plocka bär från någon av alla buskarna.
Cafédisken var fylld av Cecces olika kakor, kakor av alla dess slag. Kanelbullar, mjuka kakor, småkakor, kladdkakemuffins och tårta. Ögat ville så mycket, men magen klarade inte av att smaka på precis allt. Det fanns såå mycket att välja på! Och gott var det! Tror nog minsann att favoriterna var kolasnittarna med lakrits.. Lite sega så där och var liksom som godis! Yummie!


Jag är glad över att jag lärt känna Cecce. En kvinna som verkar kunna det mesta! Och baka finns det ju inga tvivel om att hon kan! Stort tack för att jag blev inbjuden på kakkalas!


På kalaset var vi ett helt litet bloggäng: Emma, Cecce, Sojka, jag & Fnulan. Och så Fnulans lilla guldlock förstås ;-) Alltid lika kul att träffa er tjejer!

Det var ett härligt kalas som avslutade helgen och min semester!

Gillar

Kommentarer

Vero,
Ser trevligt ut och kakor är väl aldrig fel.

Ha en fin vecka!
virrigavero.blogspot.com
Maria,
Trevligt att få träffas och dessutom äta en massa goda kakor 😊
Du är lika fin som vanligt!! Hoppas att din nacke känns bättre.

kram kram
omlitenochmig.se
Tina,
Låter som ett perfekt slut på semestern! Roligt att få träffas så ett helt gäng! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
? Sojka ?,
Det var så trevligt att träffa dig med! Du är en sån härlig person! <3

Kram och snart ses vi igen! Fan glömt kolla facebook för planering! Tagga gärna om det är någonstans ni skriver om fab?? 😉

www.blogger.com/profile/079777862766964635
Jenny,
Mysigt att få äta kakor med fina människor 😊
nockinocki.blogg.se