Kalas, Covid & konfirmation

Så var det visst söndag igen. Det har verkligen rullat på den här veckan. R har varit hemma hela veckan på grund av förkylning. Han kan också kryssa av Covid-19-testad på sin lista. Negativ, så det var ju skönt och vi kunde gå på konfirmation/kalas igår.

Konfirmationen deltog vi dock digitalt på, satt på en närliggande restaurang och streamade tills konfirmanden kom och vi käkade en smarrig middag bestående av skagentoast och varmrökt lax. Sedan förflyttade vi oss hem till konfirmanden och ändrade status på evenemanget till kalas, då han också fyllt 15 år i veckan :-) Det var bara den absolut närmsta familjen på plats och vi spelade spel och käkade tårta och annat gott.

I övrigt har helgen bestått av mer kalas, träning på hinderbana, kylskåpsrengöring och shopping. Något för alla, ha ha! Nu pågår planering för veckan som kommer, vilken kommer att innehålla fotbollsträningar, kalas, världsmiddag & aw för både mig & maken och en gemensam med jobbet :-) S ja, det gäller att hålla koll på kalendern denna veckan!

Gillar

Kommentarer

Madde,
Skönt att de var negativt. Vad bra att ni kunde vara med och fira konforamtions barnet
motherandwife.se/
Mirre,
Ohh konfirmation det var länge sedan det var rolit minns jag. Skönt att det inte var covid då
sweetwordsbymirre.com
Emschen,
Jag tycker det är fantastiskt hur lösningsorienterade samhället har blivit pga Covid-19. Visst är det tråkigt att vi inte kan göra saker som vanligt men vi gör ju ändå saker. Jag gillar't!
Låter som ni har fullt upp denna veckan
emschen.se
Paulina
,
Spännande med digitalt firande. Det är ju bra att kunna ordna så. 😊 Men allt känns lite annorlunda nu.
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Fullbokat som det verkar
nouw.com/stenhagenbettan