Kalas i LejonkulanIdag körde vi årets första kalas i Lejonkulan. Det var för att fira R och hans kompisar i  föräldragruppen. Det är en tradition vi har både med L:s och R:s föräldragrupper - ett kalas för alla barnen (eftersom de ändå fyller år inom en rimlig tidsperiod). Tyvärr var det en kille som inte kunde vara med idag så 2-årsligan var inte helt komplett. Men med mammor, syrror och 4 födelsedagsbarn var det full kalabalik ändå!

Det var fika, både sockerstyle och lchf-style, det var ballonger och vimplar och det var hårda paket till både 2-åringarna och mammorna. En bok till kidsen och en till mammorna som nu startar sin bokklubb :-)

De två grabbarna som hade sina syrror med ville hellre leka med syrrorna än kompisarna. Och det tyckte i n t e  syrrorna var en bra idé. Syrrorna i sin tur hamnade i en konflikt så där var det tårar, förmodligen både av ilska och ånger.

Men alla överlevde, mammorna hann med det viktigaste - att boka in nästa träff: After work, utan barnen... Och här i Lejonkulan laddar vi inför nästa kalas om ett par veckor!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hihi! Låter som ett underbart kalas! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Emelie,
Låter som ett fint kalas! I like LCHFstyle 😃
En bokklubb alltså, häftigt! Kan det möjligtvis vara Mr.Grey ni ska läsa??

KRAM
undermyumbrella.se
Faster Raggis på äventyr,
Låter som ett härligt kalas! Jag blev förstås nyfiken på vilken bok ni ska läsa?? Kram
www.blogger.com/profile/151331187843847259