Kalas, naglar & väckning

Är nyligen hemkommen från kalas hos kusinerna. L har lekt som bara den och slocknade i bilen hem, men var duktig och "hjälpte mig" genom att faktiskt kliva ur bilen själv och gå in och kissa och borsta tänderna innan hon somnade om i sin säng. Med "hjälpa mig" menar jag att jag knappt orkar bära henne längre och jag vet inte om jag bör bära henne så här efter förlossningen med tanke på att hon väger ganska mycket och jag är totalt otränad. Pappa J var alltså inte med på kalaset utan är ute med grabbarna så jag hade liksom ingen bärhjälp där - men L var en mycket duktig tjej!

Eftersom jag hade tänkt måla naglarna igår, men bara hann med ena handen (och tog bort det när jag la mig eftersom jag inte hunnit mer) så sitter jag här nu med ett lager lack på fingrarna. Lite sent när kalaset redan varit, men det får förhoppningsvis naglarna att hålla lite bättre under de närmaste dagarna..

Idag har jag börjat ge R Minifom eftersom han verkar ha ganska ont i sin lilla mage. Nu får vi se om det blir någon bättring. Han var inte helt tillfreds på kalaset, men sover nu gott här i soffan bredvid mig. Jag hoppas att han sover bra i sängen inatt också, för jag kan behöva några timmars sammanhängande sömn efter en tuff vecka. Fast maken och goda vännen F kommer ju att ramla in här någon gång under natten så då lär jag vakna oavsett. J frågade om de skulle köpa med nattamat till mig och väcka mig när de kommer hem. Jag undrade om han skämtade - jag vaknar ju innan han sätter nyckeln i låset!! Jag skulle vakna om någon tappar en knappnål på nedanvåningen!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Hoppas minifom hjälper, det var vår räddning med Bogge!!! För både er å lillens skull håller jag tummarna <3 KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Ingela la la,
Åh, hoppas att ni får ordning på magvärken och sömnen. Allt blir ju lite lättare när man har fått sova i varje fall..

Kram
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Linda,
Hoppas du fått sova gott i natt, med eller utan nattamat:)
Ha en bra måndag!
www.uppochnervandahuset.se