Kalas, värk och flygplan

Det får bli ett kort inlägg ikväll, mest för att visa att jag lever. Det har varit en tuff helg och det känns som om vi har haft kalas i dagarna tre. I lördags var det kalas för familjen/släkten och det var fullt ös! L var i sitt esse när hon äntligen fick sin efterlängtade gunga! Och rutschie! Och en massa andra presenter! Och sin rosa tårta!! Med blomma på! Och jordgubbar! Ja, det är klart att prinsessan skulle få en rosa tårta med jordgubbar på mitt i vintern, om hon nu ville ha det, eller hur!??!

Avslutade givetvis kvällen med att titta på mello. Det var lite av en chock att BWO inte gick vidare måste jag säga. Tyckte inte alls att Mollys låt var en höjdare.

I söndags var det sedan dags för barnkalas. 13 barn minskades ner till 10 barn, 4 bebisar till 2 och 24 vuxna till 17. Det blev en hel del pizza och glass över... Men det gick superbra! Jag hade trott att det skulle bli kaos med så mycket barn i 2-3-årsåldern, men det gick super. Det var faktiskt mer röj här på lördagen när det var L och hennes två kusiner. Och den bästa presenten på söndagen var nog en Tingelinglykta. Eller "klingelinglampa" som L säger. Hon somnade med den i famnen igår och hade den med sig på dagis idag...

Själv vaknade jga upp klockan 5 (av att klockan ringde) men en fruktansvärd värk i kroppen. Det känns som om jag har träningsvärk i hela överkroppen. Utan att ha gjort något fysiskt. Hmm... kan man få träningsvärk av att anordna barnkalas??

Förresten, idag upplevde jag något jag inte sett innan. På flyget på väg till Elstockholmo såg jag ett mötande flygplan i luften. Det gick sjukt fort! Häftigt att se iaf.
Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Marie,
Och det där kallar du för kort inlägg 😉
Ang Mello som du så fint säger, så är jag rätt så besviken rakt igenom. Det var bättre förr helt enkelt.

Härligt att barnkalaset/en gick bra!

Säkerligen kan man få träningsvärk av sådana kalas för inte sitter man i soffan och pimplar kaffe precis *s*
www.blogger.com/profile/180519662011476715
Veronica,
Hej hej och tack för helgen. Jag har tippat hej villt för av erfarenhet blir det ganska tokiga resultat. Lördag har jag tänkt såhär: Sarah D + Anna&Maria till final. Agnes + Star Pilots till andra chansen... Vi får väl se. Kan tänka mig att du har värk efter allt ståhej men det var supertrevligt och mumsgott! Kram
www.metrobloggen.se/denlillaroda
CharmKatti,
Fullt ös -medvetslös 😊

Coolt med flyplanet! Det hade jag oxå velat se.

Kort inlägg, ja eller hur:-)
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Jessica
,
Oh, fick lite presenttips till Tyra efter att jag läst detta! Hon kunde gott få ha en gunga i trädgården faktiskt. Kanske en sandlåda? Eller hur länge tycker barn att det är kul egentligen upp i åldern?
nipe,
På väg hem från Paris i somras såg jag det med. Fast det flygplanet kom från sidan rakt mot oss och drog sen upp över oss. Ett militärt plan. Kändes lätt kusligt, lite flygrädd är jag nog allt...
Hoppas du mår bättre nu!
www.blogger.com/profile/018913701582095173