Kalendertajm

Så var det bara några timmar kvar till 1 december! Mycket spännande! Många kalendrar. Julkalendern på tv. Den brukar vi se på medan barnen äter frukost innan skola/förskola. Julkalendern på radio. L brukar lyssna på den i skolan, annars brukar vi lyssna på kvällen.


Men det blir några andra kalendrar också. Och i köket står årets versioner och väntar. R ville gärna ha en Legokalender och det fixade mormor.


Sprang över en kalender till W också :-) Ingen aning om vad den innehåller men den kostade inte många kronor och är mer en kul grej.


 L ville inte ha någon kalender. Så hon får någon liten paket varje dag istället. Inte helt lätt att hitta 24 smågrejor - och jag måste erkänna att jag inte är helt klar ännu. Ooops!


Förra året hade R en Bamsekalender, med en liten Bamsebok varje dag. En hel bok i Pixieformat - suveränt! Perfekt när man ska resa tex och kul att det verkligen var hela böcker. Såg att den fanns en Disneykalender med samma upplägg och kunde inte låta bli.. När det gäller böcker till barnen kommer jag aldrig att snåla. Älskar själv att läsa och är glad så länge de också vill läsa. Tycker att det är fint att kunna läsa en "ny" saga varje kväll. Även om vi förmodligen redan läst alla Disneyklassiker :-)


Själv hade jag gärna haft en kalender från Rituals men de var helt omöjliga att få tag i. Men jag är nöjd ändå! Finns ju otroligt många kalendrar på nätet nu.

Gillar