Kålpudding, kaktustaggen & kuddarna

Äntligen har min "inneboende" left the building! Jag menar givetvis den förbenade kaktustaggen!!! Efter en vecka i mitt finger och besök hos både sköterskor och läkare, vilka inte lyckats få ut taggen, gav den nu upp! Så nu är det slutpratat om den, puh!

Idag är annars en sån där dag då jag undrar vart tiden tog vägen. Vad har jag egentligen gjort idag? Jo, jag vet ju att jag gjort en massa saker. Ska tex snart krypa ner i min nybäddade säng med nytvättade lakan :-) Längtar!

Jag har också gjort kålpudding för första gången i mitt liv. Men det får jag nog göra någon gång till innan jag kan säga att jag är nöjd.. Och så har jag ÄNTLIGEN fått bort de vintriga kuddarna från soffan!! Det ni!

Inser att det fortfarande spökar här så vi får se om jag får upp det här inlägget ikväll. Kanske lika bra att ge upp för nu och krypa ner i den där nybäddade sängen :-)

Gillar

Kommentarer

Therese ,
Skönt att taggen bestämde sig för att ge upp, sådant kan ju göra rasande ont. Här har jag haft flera dagar som rusat på, fått massor gjort på ett sätt, men samtidigt undrar jag vad jag gjort... klart är iaf att veckan lider mot sitt slut, och jag ska unna mig en långpromenad med pod i öronen bara det ljusnar, tror det är exakt vad jag behöver för att få nya ideer och tankar vad gäller forskning. Ställtid är inte att underskatta ;-P KRAM och ha en fin torsdag1
lurans.blogg.se
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Taggar är inget att leka med. Kan göra tusan så ont
nouw.com/stenhagenbettan
Tess,
Usch taggar gör så satans ont men hoppats De gett med sig nu 😃
blondina.nu
Kamilla,
Som riktigt liten sägs det att det ända jag åt var just kålpudding. Jag föråtmig och mamma lagar inte det längre. I sälen i julas åt jag det en dag till lunch vilket var galet gott.
kamillaskamera.com/
Fy katten för tagg i fingret!! Det gör så sabla ont. Härligt med nybäddat, då hade jag också längtat att få kryp ner.
Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Pia,
Kålpudding är mums. Mycket sirap så blir det kanonbra.
www.piaw.se