Kalsonger & hockey

Godmorgon världen!Så var det torsdag igen. Jag blir alltid helt snurrig i dagarna när det varit någon helgdag. Och vad sjutton hände med Greys igår?!? Hade satt boxen på inspelning och plötsligt var det hockey - som spelades in!! Var det något som uppkom i sista sekund att man skulle visa hockey istället?? 

Den här stora lille killen har börjat använda kalsonger! I påskägget fick han kalsonger med bilar på och nu används de flitigt här hemma - ovanpå blöjan. Det är en bestämd liten kille som har mycket bestämda åsikter. Tex om vad han ska ha på sig. Förra helgen när vi skulle på kalas skulle han absolut inte ha kläderna på sig som jag tagit fram. Det fick bli en kompromiss där han påtvingades byxorna men fick en annan skjorta. Var och varannan dag är det protester mot tröja eller strumpor och jag undrar vad det ska bli av den här lille busen?


På tal om att veckan är kort så är det sista riktiga hela arbetsdagen idag för denna veckan. Imorgon slutar jag lite tidigare för att åka på tjejträff! Yiiha!

Gillar

Kommentarer

Anne,
Underbar rubrik! 😊

Vi kör också kalsonger ovanpå blöjjor. Numera blir det ett jäkla liv om man skulle glömma dom där små kalsongerna. Han blir vansinnig 😊

Tack snälla för alla fina krya på dig! Jag mår mycket bättre nu och vågar faktiskt påstå att jag är frisk!
anhavi.se
Tina,
Åh stora, fina R! Usch tiden går för fort! Hoppas ni mår bra hjärtat! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
En liten kille som vet vad han vill 😉
Låter trevligt med tjejträff!! Hoppas att ni får det riktigt skoj.

kram kram
omlitenochmig.se
Helen.HUSnrNIO,
Börjar bli ens tor kille nu. Med allt vad det innebär =) Kalsongpremiär är alltid kul liksom! 😃
husnrnio.se