Kaos, kaos, kaos

Here we go again! ”Jag ser det snöar, jag ser det snöar…”. Gårdagens våriga känsla försvann snabbt när jag kikade ut idag och såg att det snöade.. igen! 1 mars och det snöar. I år kan vi verkligen inte klaga över att vi inte fått en vit vinter.


Annars då? Jo. det är fullständigt kaos hemma. Är otroligt lättad att jag lyckades övertala J att vi skulle skjuta på hantverkarna tills tisdag morgon. Det hade ALDRIG gått att bli klara tills imorse klockan 8!! Herregud, vad mycket grejor vi har!! Jag fattar inte vad allt är!! Jag har so far fått ihop 3 svarta sopsäckar till bättre behövande, en hel del leksaker som ska skänkas, ett antal säckar med skräp och vi har HELA vardagsrummet fullt av kartonger och möbler.

Vi ska alltså i princip renovera hela vår ovanvåning. Det som idag är 4 sovrum, 1 ”allrum”, 1 badrum och en klädkammare ska bli 3 sovrum, varav ett med stora garderober, 1 ”allrum” och ett badrum med bastu. Golv, tak och väggar ska göras vid i alla rummen. Detta innebär bland annat att ALLT vi haft på ovanvåningen nu har fått en ny plats på nedanvåningen. Eller, jag ljuger, allt är inte nere riktigt ännu… Detta medför att det ser ut som ett katastroffält på nedanvåningen!!

J sa i ett svagt ögonblick att jag kanske skulle ta L med mig och åka till Thailand i 6 veckor och det var ingen dum idé. Ingen dum idé alls…. Ska man försöka se något positivt med det här så är det kanske att jag hittade ett par vinterskor igår. Jag som gått hela vintern utan rejäla skor hittade nu ett par i min egen garderob ;-)

Jag hoppas lite, lite att jag hinner bli minimalist innan vi ska flytta tillbaka allt igen…

Gillar

Kommentarer

Charmkatti,
Ja, lite mindre saker har nog ingen dött av. Men visst är det lätt, otroligt lätt, att samla på sig massa saker. Som skräbrädor tex... varje gång jag är på IKEA funderar jag på om jag inte behöver en ny.... i en ny klatschig färg...
www.charmkatti.se
Linda,
Jag förstår inte heller var alla grejor kommer ifrån, vi har lika mycket sakar som ett par i 80 års åldern har haha
Men nu innan flytten ska det rensas, och det rejält!
hoppas ni hinner klart tills i morgon så dom kan påbörja renoveringen, hoppas vi får följa med under tiden med bilder, alltid roligt att se hur andra renoverar, speciellt nu som vi själva snart ska sätta igång, igen.. vi som sagt aldrig mer ett renoveringshus..
Kram
www.uppochnervandahuset.se
Rebecca,
Oj, då förstår jag att det är en del att plocka ner. Låter i alla fall som att renoveringen kommer bli toppen och för en bastu hade jag kunnat leva i röran ett tag hihi.
Det är galet vad man samlar på sig. Vi rensar ändå bland barnens gejer och i extrarummet/frrådet lite då och då och varje gång finns det massor att göra sig av med, hur lyckas man?
Hoppas ni fått ordning så renoveringen kan börja idag. 6 veckor i Thailand lät ju inte dumt, anta erbjudandet och åk!
Ha en fin dag.
Kram Rebecca
www.cheeky.nu
Potatishäxan,
Låter mysigt - NOT! Men tänk så fint det blir sen! Vi ska få vår trappa målad i nästa vecka så vi flyr hem till Paulina i några dagar =)
www.blogger.com/profile/018631233984026212