Kaos på morgonkvisten

Morgonen började ganska bra. Fick upp både mig själv och L i tid för frukost och påklädning. Kom iväg för att att L skulle få en spruta inför Asien-resan och då började det stressa ihop sig eftersom det var otroligt många som skulle köra bil just klockan 8. Parkerade i p-huset vid sjukhuset och det gick bra med L:s spruta trots lite tårar. Efteråt hämtade jag bilen igen och körde mot utfarten i p-huset, där det blev stopp! Ogiltigt kort! What?!? Testade med ett annat kort, men det gick så klart inte eftersom jag inte checkat in med det kortet. Fick så där pinsamt börja vifta till bilen bakom att backa så att jag kunde köra till sidan. (Värdelöst system att man stoppar upp hela jäkla p-huset!!!).

Paniken steg och givetvis hade jag glömt telefonen hemma, vilket aldrig händer! Hur fasen skulle jag komma ut?!? Stod ett tag och försökte tänka logiskt och tänkte att jag får väl gå ut och låtsaschecka in med ett annat kort om det nu var något problem med mitt vanliga kort. Det kom så klart bilar konstant så till slut fick jag köra och parkera bilen igen, traska ut och tränga mig före bilarna genom att försöka förklara att "jag är inlåst". Tryckte i kortet i automaten, vilket inte gick eftersom den jäkla automatiken kände av att jag inte var någon bil. Fick be den närmsta bilen köra fram så att jag fick i mitt kort och kunde trycka på biljett. Bommen gick upp, men inte ner igen... förmodligen eftersom det "intelligenta" systemet kände att ingen bil passerade... Så jag ställde alltså till det för hela jäkla kön som förmodligen fick backa tillbaka och sedan köra framåt igen... Jag bad så hemskt mycket om ursäkt och gick därifrån utan att se hur det löstes.. Pinsamt, men vad skulle jag göra?

Gick till en betalningsautomat och stoppade i min biljett, vilken automaten svalde!! Trodde nästan att det var dolda kameran! Hittade en "hjälp-knapp" och fick kontakt med en kvinna som jag förklarade mitt problem för. Efter lite om och men fick hon fram att det inte gick att få kontakt med min bank, så jag stoppade i 8 kr kontant och betalade. Fick ut en ny pappersbiljett. Gick tillbaka till bilen, körde mot utgången igen, stoppade i biljetten och fick bara svaret "Vänd på biljetten eller kortet.". Det kvittade vilket håll jag testade, det funkade bara inte! Såg ännu en hjälp-knapp och ringde återigen upp kvinnan i receptionen. Fick av någon konstig anledning trycka i mitt kreditkort igen och blev ä n t l i g e n  utsläppt!

Stressade till dagis och lämnade L, stressade hem för att hämta min mobil och kollade snabbt kontostatus på nätet, 1,17:- på kontot?!? What igen liksom!?!? Åkte till jobbet och kände mig hur snurrig som helst av min panikartade start på dagen. Fick tag i J strax innan lunch som menade att det skulle finnas mycket pengar på kontot. Han hade kollat igår och menade att då måste ju någon ha kommit åt pengarna på något sätt. Jag loggade in på banken igen och kollade, och jo visst, någon hade gjort en överföring på en stor summa pengar igår. Nämligen maken... Förklarade läget för honom och han insåg att han hade tagit fel konto igår... Så slutet gott, allting gott - men herregud vilken panik jag fick där i p-huset!!!! Jag kände mig som en riktig bimbo som inte kunde ta mig ut ur det jäkla parkeringshuset!!! Det dröjer nog innan jag parkerar där igen :-D

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
Åh Ck stackars dig. Vilken panik. Inte alls kul ju. Hoppas du lugnat dig lite nu. Stackare verkligen, och jädra J 😉
Louise,
Fy stackars dig. Jag hatar parkeringshus rent generellt 😊 Hade också fått panik i ditt läge. Skönt att det är över nu. Kram!
lollo71.wordpress.com
Camilla,
Hej Vännen,
Tack snälla för en värmande kommentaren på bloggen, det är verkligen påfrestande att leva i ovishet, men snart är dagen här, då jag hoppas så innerligt att vi kan slappna av igen.

Kram på dig
/Camilla
www.blogger.com/profile/052932014806528777
diana,
Vad roligt med måndagslistor, verkar vara en ny trend i bloggvärlden! 😊 Kanske jag borde börja med! KRAM
dianasblogg.blogg.se
kvinnan med koftan,
blev svettig bara jag läste om ditt P-Hus äventyr...FY
www.blogger.com/profile/151316665659289927