Karaoke, bordsgrill & astma

Insåg ikväll att jag skrev ett inlägg igår som aldrig publicerades.... Så nu har jag skrivit om det lite och trycker återigen på PUBLICERA!

Så var helgen slut. Sista helgen på semestern. Det har varit en fantastisk semester och iom att barnen inte börjar skolan förrän imorgon tisdag så blev det ytterligare en dag innan vardagen helt kickar in. Och den här veckan blir lite annorlunda med mjukstart för R i första klass. Första klass!!!!! Så otroligt spännande!

I fredags hängde jag med ett gäng från Joyvoice och sjöng karaoke! Lite nervöst från början, men sedan bara kul! I lördags var det konsert med Joyvoice och på kvällen hade vi vänner på middag. Premiär för bordsgrill - nu när abstinensen börjar bli liiite för tuff för min man :-) Nej, det var faktiskt R som ville ha fondue, vilket jag inte var så sugen på, och då kom bordsgrillen som förslag. Det blev en trevlig grej som vi absolut kommer att göra igen. Supertrevligt för både barn och vuxna!


Igår var det fix på hemmaplan. Tyvärr började den lille loppan bli förkyld och då kommer astmahostan som ett brev på posten. Det där uttrycket stämmer ju inte längre, kände jag när jag skrev det. Posten kommer ju inte precis när det ska längre... Hoppas nu bara att medicinerna håller astman i schack, inte kul att vara kul när man ska börja skolan igen... Han har hostat en del under dagen idag och själv har jag nu också en skavande hals och ett dunkade huvud. Tyvärr kan vi inte bädda ner oss riktigt ännu. R har ett sent i-sista-minuten-besök hos frisören innan skolan börjar imorgon :-)

Gillar

Kommentarer