Kärlekstema och tvättmaskin

Idag är det KÄRLEKSFEST på dagis och alla skulle vara klädda i rött.
Idag ska tydligen L till tandläkaren. Fick ett sms igår från Folktandvården: "L, glöm inte din tid hos oss imorgon bla bla bla". Vilken jädra tur att de har den tjänsten, för jag hade ingen aning om att att hon ska dit. Nu gäller det att sätta alarmet på mobilen annars finns stor risk att jag hinner glömma det igen..

Idag skulle vi också få ett besök av en servicetekniker eftersom vi har strul med vår tvättmaskin. Mellan 7 och 12 skulle någon komma, men de skulle ringa 30 min innan. Vinkade av J och L och gick till badrummet. Hörde efter någon minut en bildörr och började ana ugglor i mossen... Och visst, där stod en man och knackade på dörren, så det var bara att kasta på sig kläder och platta till den värsta sömnkalufsen och släppa in honom. Han hade ingen notering om att han skulle ringa innan... Ahh, jag blir så trött! Det var ju tur att jag inte var i duschen eller ute med D. Då hade han fått vänta, vilket han säkert inte gjort utan säkert bara lagt en lapp i lådan eller något. Men nu gick det ju ändå ganska bra. Eller bra och bra, tror inte att tvättmaskinen kommer att bli bättre. Den modellen är nog sån. Lite knepig och labil. Dyr var den också.

Men, det var inte det här jag skulle komma till utan att teknikern visade sig vara en gammal bekant till mina föräldrar. De hade pratat/träffats på länge och vi kom in på det här med att tappa kontakten. Att man kanske ofta känner att man måste ha en anledning för att kontakta gamla vänner. Men det måste man ju inte! Det är ju de samtalen som nästan är de roligaste, eller mailen, eller breven, de man inte väntar sig! Så, idag ska jag kontakta någon jag inte haft någon kontakt med på länge. Jag ska göra det utan anledning! L har ju kärlekstema på dagis i februari, så då kan jag också ha det i mitt liv :-)

Love!

Gillar

Kommentarer

Sandra,
Kul med kärleksfest!
Har oxå blivit "räddad" många gånger av sms:en. Skit bra:)!
www.blogger.com/profile/046027873739157464
Diana,
Har precis lagt ut en ny tävling på bloggen. Kanske något för dig? =) Delta gärna! Hoppas att du får en fin start på veckan. Kram kram, Diana
dianasblogg.blogg.se
Ingela la la,
Visst är det så att man är rätt så dålig på att höra av sig till gamla vänner..

Du.. jag är riktigt peppad! Skitskön känsla 😊
Jag önskar jag kunde skicka över min coach till dig 😉

Angående Buzzador så kan man självklart välja att tacka nej! Det har jag gjort en gång, tror det rörde sig om barnmat. Kändes inte så aktuellt längre. Jag har skickat en inbjudan till dig till cj, läs och sen gör du som du vill 😊

Kram
www.ingelalala.se
Frida-Fantastiskamamman,
En liten gest som ett telefonsamtal kan betyda så mycket, ngt alla borde tänka på oftare.
TACK för din gratulation, den värmde.
Massor av LOVE till dig gumman<3
fantastiskamamman.blogg.se
Jenny,
Mysigt med kärlekstema på dagis 😊 Hoppas det gick bra hos tandläkaren igår också.

I morgon ska Astrid äntligen till dagis igen, hon hinner väl glömma allt vad dagis är eftersom hon är sjuk hela tiden 😉

Kram på dig vännen
jennyn.blogg.se
rebecca,
Så sööt hon är och så fin i sin klänning.
Tycker det är ett bra tema- kärlek och att ta upp gamla bekantskaper man saknat. Jag gjorde det nu för en del veckor sedan och det är det gänget som var samlat på min tjejkväll och även mystjejkvällen jag var på i helgen. Man mår så bra när man tar steget och det är besvarat.
Massor med kramar
www.cheeky.nu