Kärringdopp och sågad vid fotknölarna

Idag blev det faktistk ett premiärdopp för mig i havet! Var kvar på båten ganska länge, men fick sedan vännen T att och hämta 3/4 av familjen så att den fjärde fick mecka kvar med båten. Vi åkte hem, lämnade doggen D i skydd från allt för stark sol, och åkte för en timme på stranden. Jag hade gärna avstått det där doppet, meeen, alla andra badade och det kändes riktigt krukigt att inte hänga på. Men det blev ett riktigt kärringdopp - jag doppade mig så fort det var tillräckligt djupt :-D

Nu går tvättmaskinen för fullt och ovanvåningen är dammsugad (tyvärr ett måste även om det är fint väder ute!). När natting av L är utförd blir det en runda med dammjagaren på nedanvåningen innan jag ska ge mig på att försöka få mina naglar någorlunda respektabla. Det känns väldigt annorlunda att skriva på tangenterna med mina nu supermjuka naglar..

Maken åkte iväg ett ärende men innan han gick bad han L att vara snäll mot mig imorgon när jag lämnar henne på dagis. Han sa "Du vill väl inte att mamma ska bli ledsen?". Hon svarade:

"Nej, men pappa var tyst nu. Jag hör inte Wild kids."

Gillar

Kommentarer

Jess
,
Hihi
1. Wild kids
2. Mamma
gullunge 😊
Linda,
Jag badar väldigt sällan på allmänna badplatser, men vill ju liksom inte skrämma de andra med sin blekfeta kropp liksom:)
Men i dag kände jag verkligen ett sug efter att få bada, får se om vi kanske hittar någon bra badplats i morgon, man vet ju inte riktigt vart man ska börja leta i en ny "stad"..
Kramkram
www.uppochnervandahuset.se