Karuseller, bilar & flygande kepsar

Lördagens eftermiddag blev mindre äcklig, även om vi tillbringade den på det tillfälliga tivolit i stan.


Dock var det en hel del drama, med allt i från en karusell som gick sönder och karusellåkare som fick evakueras med hjälp av en stege, till polisbilar som fylldes av några "busar", mynt som kom flygandes i luften när någon åkte en helt-upp-och-ner-högt-upp-i-luften-karusell till karusellskötare som klättrade upp på tak för att hämta en keps som en kille tappat ur samma helt-upp-och-ner-högt-upp-i-luften-karusell.


L ville åka en massa karuseller, R ville inte åka alls. Tills vi kom till karusellen med bilarna. Det MÅSTE vara något i generna på killar!!


Efter sen lunch på kinahaket precis intill och några timmars karusellåkande styrde vi bilen hemåt; L med klibbig sockervadd i händerna och R med sin nya lilla grävmaskin från Ullared i sina händer. Båda verkade nöjda. Och glada barn, glada föräldrar.

Hemma blev det filmkväll för både L och j och mig. En riktigt skön dag. En kul familjedag. Bortsett från  kräket... 

Gillar

Kommentarer

Emelie,
Tror också killar har någon bilgen 😉
Älskar tivoli det är så mysigt och karusellerna skramlar så där farligt haha 😊

KRAM
undermyumbrella.se
Anne,
Åhh vad mysigt ni verkar ha haft det! Önskar mig också familjedagar! Men nu är alla tillställningar (och tårtor) klara och när kommande helg är över (vi ska packa ihop halva huset inför renoveringen) så kommer äääääntligen tid för oss. Då åker vi på långhelg till landet och bara är. Som jag längtar!

Har såklart röstat på er!!! Vi kan inte dom dagar som resan är märkte jag så jag och Viktor får försöka hänga med nästa år istället 😊
anhavi.se
Helena,
Tur att dagen slutade mycket bättre än den började 😊
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Fröken M,
Guud va kul, jag ÄLSKAR att åka karuseller !!
Hmm... dessa knän, mina spökar oxå och det gör skitont när jag böjer mig ner osv... När jag springer är det dock ingen fara !
Är det vårruset du ska springa och vad har du satt som mål på 5 km ?
Kram
www.frokenmela.se
Therese,
Åhh så mycket kuligheter du/ni ahr för er, har surfat runt hos bla cecce å Tina å sett hru kuligt n iahr ;-D Å närå, jag är itne alls avis ;-P Lät som en bra ide memd kuddar ålite mys i lekstugan , då kan hon hänga där med kompisar 😃 Önskar dig en fin Valborg <3 KRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723