Kass fredag

Och så kom snön till oss också.. Fast den lägger sig inte direkt, utan det kommer mest flingor i luften. Det lär väl regna bort igen...

Har inte alls mått tipp topp idag... Var gråtfärdig på Maxi då den här urinblåsan verkar vara så liten att 10 droppar gör den överfull och det känns som om jag ska sprängas.. Magen gör ganska ont, har mått lite illa och varit frusen och stackars L har fått roa sig själv större delar av em då jag bara legat på soffan. Fast det har hon gjort superbra med lek på rummet och sedan byggde hon en koja i vardagsrummet.

Med lite tacos i magen kollar vi nu på en film tillsammans och min mage är så spänd att den känns som en ballong som kan spricka när som helst (förmodligen inte av tacosen då...). Efter lite tårar i telefonen till maken erbjöd han sig att åka hem från Gbg så att vi kan åka upp igen tillsammans imorgon. Men det känns ganska onödigt med tanke på att det visst är ganska mycket snö i Gbg också.. Skillnad blir det så klart om värkarna skulle sätta igång här eller så. Fast nu börjar jag snarare ställa mig in på att det kommer att dröja några veckor till.

Ikväll blir det fortsatt soffläge och jag kommer förmodligen att växla mellan På spåret och Lets dance. Förmodligen också snart pyjamasläge, men får väl vänta en liten stund till om det mot all förmodan skulle knacka någon på ytterdörren ;-)

Gillar

Kommentarer

Therese,
Hm... kanske nått på G? Låter lite mysko... Var iaf rädd om dig å ta det lungt när du åker mot Göteborg <3 Hoppa i jamasen nu å MYS!
www.blogger.com/profile/107096415516469723