Kasslergratäng, hostmedicin & benvärmare

Tack för alla middagstips jag fick! Igår blev det kokt kyckling med currysås hos oss. En rätt som faktiskt alla i familjen uppskattar. Ris och kokta minimorötter till. Och idag blev det kasslergratäng med smak av pizza, serverades med pasta. Faktiskt också en rätt som passar oss alla, vilket annars är lätträknat. Alltid är det någon som tycker "sådär" när vi andra gillar det :-)

Ett besök hos husläkaren igår resulterade i utskriven hostmedicin och konstaterandet att jag har en väldigt svullen lymfkörtel i huvudet som gör löjligt ont. Tydligen inget att göra åt det mer än att vänta. Dotterns förkylning har nu tagit nästa steg och det är ingen pigg tjej... det låter väldigt mycket från hennes rum, stackaren...

Fick hem mina beställningar till den kommande 80-talsfesten vi är bjudna på. Allt känns ok förutom benvärmarna som verkar gjorda till en skogshuggare med arbetskängor... Så stora att sonen skulle kunna ha dem runt magen! Märkligt ändå! Men jag får väl se om jag hittar andra någon annanstans. Är för en gångs skull ute i god tid, ha ha!

Gillar

Kommentarer