Kickbike, glass & vinhäng

Idag fick pappan i familjen snickarassistans så barnen och jag begav oss från Solsidan en sväng för att låta dem jobba ifred.

Vi åkte först till skateparken och kickade lite. Det var mycket folk, framför allt killar som åkte i flygande fläng på sina kick bikes och skateboards. R var grym på att hålla sig ur vägen - han var grym på att åka också och var stentuff på de små kullarna!


L tyckte inte att det var superkul idag, kanske var det för mycket folk i vägen, men de roade sig ändå en timme innan vi åkte vidare. Det var riktigt skönt att sitta och känna solen bränna på ryggtavlan, även om det var lite kallt i vinden och jag känner av en begynnande förkylning.


Efter en glasspaus (för barnen som var varma) blev det lite lekplatshäng innan vi återvände till Solsidan som då hade början till ett stort trädäck utanför bastustugan. Ser fram emot att ha kommande glass och kanske vinhäng på det där trädäcket i sommar!

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,
Tack för ditt stöd! Det uppskattas! ❤️
www.blogger.com/profile/155845000370253630
Helen.HUSnrNIO
Helen.HUSnrNIO,
Ser jättekul ut i alla fall. Vi har ju varit på väg till en liten ramp med sparkcyklarna men så kom ngt emellan. Tror att M skulle gilla det med sin sparkcykel. Han fick en skateboard för en vecka sen men den avskyr han. Han kommer inte att lära sig åka säger han, det är alldeles för livsfarligt för han trillar bara, haha. Finns noll kämparglöd när det kommer till skateboard men att ge bort den till sin storasyster vill han ändå inte höra talas om, haha.
Stort nytt trädäck låter ljuvligt i mina öron!
husnrnio.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229