Kille eller tjej?

Har letat som en tok efter en bebisfilt. Har lite specifika krav, den ska vara av 100% bomull och ganska neutral, eftersom vi inte vet om det blir en liten lillebror eller lillasyster. Det är nästan helt omöjligt att hitta något. Det är mycket fleece nu och det är väldigt färginriktat, rosa eller blått.

Hittade eventuellt en grå nu, men då tyckte L först att men det är ju en killfärg. När pappa J frågade henne om hon blir ledsen om det blir en lillebror så svarade hon nej, hon blir jätteglad. Blir du ledsen om det blir en lillasyster då, frågade pappa. Nej, jätteglad. Och så citatet:
"Jag blir jätteglad av allt, bara inte om jag måste äta en tomat eller något sådant!"
Ha ha, goa unge!

Btw, tipsa gärna om ni vet var jag kan hitta en lämplig filt!

Gillar

Kommentarer

Russin,
haha, dagens bästa citat ju.. 😊

vet att babyproffsen ha mycket filtar.. 😊 minns att jag stod och ville ha en våffelvirkad till stina.. (men det fanns bbara i blått då)

här är det med lets dance, men utan popcornen då..;)

KRAM
enburkrussin.se
Linda,
Så söt hon är:)
Jag kör på H&M igen, brukar inte dom ha filtar i sitt babysortiment? Har för mig jag sett i beige, grått eller liknande där.
Kram
www.uppochnervandahuset.se
Amanda,
Haha...man vet verkligen aldrig vad man kan förvänta sig från små barnmunnar. 😊

Kul att du lämnade en kommentar så jag kan följa din fina blogg också. Ännu roligare att ni är ungefär lika långt gågna i graviditeten.

Jag har också letat efter en neutral filt då vi inte heller vet vad det är för kön på parveln där inne. Ett nytt UL ska vi på snart och jag är så grymt nyfiken men neeej, vi ska nog försöka hålla oss med att ta reda på kön tills förlossningsdagen. 😊

Jag har också rejält ont i magen som jag inte hade med Ludde. Också foglossningen är värre denna gången. Illamåendet är ungefär detsamma. Jag mådde illa hela graviditeten ut med Ludde och har mer eller mindre räknat med det nu med. 😋

Vi vaknade med ny förkylning idag här hemma så nu ska vi försöka kurera oss så vi blir av med eländet någon gång.
Hoppas ni får en bra start på nya veckan!
Kram
creyla.blogg.se