Kinky boots

När min barndomsvän V fyllde 40 i början av året fick hon i present att gå på musikalen Kinky Boots i Malmö tillsammans med oss (tre barndomsvänner). Lite härligt ändå att fylla år i januari och njuta av en av presenterna i september!

När vi var i New York för ett och ett halvt år sedan såg vi musikalen Kinky boots & när vi insåg att den skulle sättas upp i Malmö var det självklart att vi skulle gå och se den tillsammans där också.


Efter lite ändrade planer fram och tillbaka slutade det med att vi tre tjejer gick själva på musikalen. Och det gjorde nog inte så mycket eftersom 2 av 3 män småslumrade lite när vi var i NY....

Vi hade iaf fantastiskt kul både i NY och nu i Malmö i fredags! Grymt bra platser, fantastiska kostymer och jag är fortfarande lika avundsjuk över hur grymt bra alla gick i high heals!

Jag älskar verkligen att gå på konserter och musikaler och när jag gör det undrar jag alltid varför jag inte gör det oftare! Andreas Weise & Oscar Pierrou Lindén spelade fantastiskt bra båda två och det var stående ovationer innan vi lämnade Malmö operan.

Storyn handlar om att acceptera varandra vilket en drag queen vid namn Lola försöker lära machomannen Don, spelad Stefan Sauk samtidigt som Charlie (Weise) försöker rädda sin bortgångna pappas nedläggningshotade skofabrik genom att börja tillverka stövlar för män som gillar att klä sig i kvinnokläder..

Att vännen B skämdes så mycket över vännen V:s godisinköp och vägrade att ens bära sin godispapperspåse in på operan är en helt annan story :-)

Gillar