Kiss, trolldräkt och tvättmaskin

Inte sjutton har jag lagt ut några Pop-kläder ännu, men igår satte jag faktiskt igång med att sy L:s trolldräkt! Trots huvudvärk!! Och jag blev nästan färdig till och med! Gick och la mig ganska tidigt med dunkande huvud och lite frossa. Tycker att jag fått ganska mycket huvudvärk den sista tiden och vet inte om det kan bero på att jag har något skit i ryggen som inte riktigt vill släppa, eller om det är något annat.

Gjorde ett första försök igår med L att sova utan blöja. Hon ville verkligen det och jag tänkte, va sjutton, det är klart vi ska! Fast det kändes ju så klart lite halvbra eftersom vi inte har någon tvättmaskin för tillfället.. MEN det kan ju inte få hindra oss så vi pratade om att hon skulle gå på toa om hon var kissig och att jag skulle sätta henne på toa en gång innan jag la mig och hon var emd på det. Hon skulle inte bli ledsen när jag tog upp henne, sa hon :-) Sagt och gjort, tog upp henne vid tiotiden (hmm, jag gick visst inte och la mig så tidigt trots allt..) men det kom inget på toa. Tillbaks till sängen. Jag vaknade någon gång i natt och tänkte att det är bäst jag går och kollar. Och tyvärr hade det hänt en olycka. Lillskruttisen hade inte vaknat av det, men det var ganska blött och jag är såå tacksam för plastad frotté! Hennes kudde hade blivit lite fuktig så den får bli en av de första kandidaterna i nya tvättmaskinen.. Det blev iaf en dusch där mitt i natten för L och sedan blev det faktiskt en blöja och så fick hon sova vidare inne hos oss. Jag orkade inte stöka med ny kudde, nya sängkläder osv när hon nästan stod och sov bredvid mig och jag ville inte väcka J som är en aning jetlaggad. Men vi gör ett nytt försök inatt!

För idag ska jag få en ny tvättmaskin!! Det är en av anledningarna till att jag sitter hemma just nu och inte är på jobbet. Jag har visserligen träningsmorgon idag men den dundrande huvudvärken vill inte ge med sig så jag satsade på att sy färdigt trolldräkten nu på morgonen. Även L:s bebis Nallemaja har fått sig en liten dräkt! Det är inte världens snyggaste kreationer, men jag är ganska stolt över mig själv som lyckats sy något överhuvudtaget!! Det blir provning och kanske en bild ikväll :-)

Hur som helst, nu sitter jag här och väntar på min nya tvättmaskin! Ah, det ska bli så skönt och jag håller alla tummar och tår att det inte blir några problem med att koppla in den utan att allt går smärtfritt ikväll. Nu tror jag faktiskt att jag ska trotsa min huvudvärk lite och ställa mig på crossen trots allt..

Gillar

Kommentarer

Frida,
Du är duktig du, jag syr INGET;D
Skönt att få hem tvättmaskinen, skulle inte klara mig utan min mer än någon dag. Med fyra tjejer i hushållet blir det MYCKET tvätt hihi..
Ha en mysig dag & jag sänder över lite "taborthuvudvärken" energi!!
Kramisar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Rebecca,
Vad duktig du är som syr. Jag syr gardiner, det är allt. Hade jag sytt något hade jag aldrig satt det på mina barn eller någon annan för den delen, det är en sak som är säkert.
Vi har varit jätte dåliga med nattblöjan på Celine. Hon slutade med blöjor på dagen innan hon blev 2 år men hon dricker kvällsvälling fortfarande och kissar en hel del i blöjan på natten så vi har inte tagit bort den ännu.
Grattis till din nya tvättmaskin, hoppas dne funkar prima!
Jo rosa blir det på torsdag, en rosa "klänning"/tunika tror jag.
Kramar Rebecca
www.cheeky.nu
Jessica
,
"Håller tummar och tår" 😊 + nyttigt att vara utan så man inser värdet i alla sina "bekvämlighetsartiklar".

Kram o hoppas allt går bra och att maskinen snurrar.
Åsa,
Ja det är ju en meckig tid det där när de ska sluta med nattblöja.
Vi körde med stora tjejen att man tog upp henne som ni gör och sa kiss kiss kiss, å så kissade hon!!! Helt otroligt. Kanske sätta på vattenkranen annars??
Lycka till.
Å sy, det är kul sånt där. Min är dock trasig tyvärr....
www.blogger.com/profile/180557897380679127