Kissepaus och spring i benen

Det är så härligt att det är fredag!!! Bara fredag!! Hela helgen är liksom kvar!!! Har haft en skön helg än så länge. Middag hos goda vänner igår, och det var ju rena rama sommarvärmen så vi satt ute till sena kvällen.

Idag har vi varit på kalas hela eftermiddagen/kvällen och resan hem är på ca 45 minuter. På vägen dit tog vi på L en blöja för att vi räknade med att hon skulle somna och ville inte riskera kalasklänningen. När vi skulle hem tänkte vi att vi testar utan, vi ska ju ändå bara hem. Fick stanna fyra gånger på vägen för att L ville kissa. Och hon gjorde det också, så det var ju bra, men kändes lite tröttsamt. Bilstolen klarade sig utan vätskepåhälsning iaf, vilket var skönt.

Imorgon ska vi till Skånes djurpark och L ser verkligen fram emot det. Vet inte riktigt om hon kommer ihåg att vi var där förra sommaren. Hoppas att hon inte blir besviken när hon inser att där inte finns några giraffer.. jag har försökt förklara för henne och hoppas att hon blir nöjd med att där finns hästar (och förhoppningsvis kan man få rida på dem).

Btw, måste "föreviga" gårdagens citat. Berättade för L att vi skulle till djurparken på lördag, men att vi först skulle springa på stranden med hennes kompis I. Då svarade hon:
"Men, jag har ju inget spring i benen!"

Gillar

Kommentarer

Katti,
Hahá! Så kan det va!
Ungefär som om jymoadojjorna är snabba eller inte:-)
www.blogger.com/profile/046181021213338000
kvinnan med koftan,
Hon hittar nog springet.....: )
www.blogger.com/profile/151316665659289927
Gårdsromantik,
Hihi!

Springet kanske kom?

Kram Maud
www.blogger.com/profile/009502616326738284
ia,
Hihihi...ungar är för härliga!
Hoppas att ni har haft en bra dag på djurparken!
Jag har faktiskt aldrig varit där...kanske borde ta en tur dit i sommar!
Kram
ia
irin.blogg.se