Kladdkaka, slitage och tv-problem

Idag har det varit en fullspäckad dag och det har varit fullt hus halva dagen! 3 mammor som jag träffade i föräldragruppen för L har varit här med sina barn. Vi började med att grilla korv och fikade sedan på kladdkaka. Jag experimenterade lite och gjorde 1,5 sats kladdkaka och fick således chansa lite med tiden i ugnen. Den blev jättekladdig, men hellre det än för torr, vilket jag annars brukar lyckas med. Det har tom hänt att jag kastat en kaka och gjort en ny för att den blivit för lite kladdig...

Nu är det tomt i huset igen och vi väntar bara på att pappa J ska komma hem efter 5 dagars tjänsteresa. Han är eg bara hemma i natt, för imorgon blir det en trip till utlandet igen för honom - fast bara över dagen. Han sover hemma igen till tisdag innan det bär av mot varmare breddgrader och grabbresa för honom tis-sön! Tur att jag har en fin kalender (plus outlook som jag synkar till ifånen) annars hade jag knappt hållit reda på var han håller hus :-) Många varnade oss för att börja jobba ihop, men vi sliter verkligen inte på varandra! Som tur är ska vi snart få lite semester ihop.

Ikväll blir det Irene Huss-filmen på femman. Mitt störiga ilandsproblem med våra tv-apparater är fortfarande inte löst så det blir till att hålla sig vaken hela filmen :-) Otroligt att man inte kan ha 3:an och 5:an på mer än ett kort med Boxer!!! Det innebär att om jag ska kunna se filmen i sovrummet så får jag ta dit kortet och kan inte spela in filmen i vardagsrummet där vi har en inspelningsbar box. Irriterande... Man vill ju vara pigg när det är måndag morgon! Och imorgon tror jag att jag behöver en extra dos tålamod för att hålla L på gott humör när hon ska få en spruta inför vår Asien-resa om några veckor.

Nu blir det pyjamas för L, jag har lovat henne att hon ska få vara uppe tills pappa kommer hem :-)

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan
Potatishäxan,
Gissa hur jag och Chrille kan ha hållit ihop i 19 år utan större konflikter - det gäller att träffas lagom =) =) =)

Jag håller med J - det är de små utgifterna som gör det! Den här tokdyra taxiresan var ett undantag. Fick övertala mig själv att det var ok eftersom resten av resan betalades av jobbet. Min snåle jävel =)
www.blogger.com/profile/018631233984026212
rebecca
rebecca,
Vilken rolig dag!
Hoppas att det gick bra med sprutan idag.

Kramar Rebecca
www.cheeky.nu
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229