Kläder & curling

Har haft en massa att fixa idag. Stack iväg ett par ärenden på lunchen, men hann bara med ett. Grr, vad en timme går fort ibland!

Känner att den där att-fixa-listan bara växer. Åker på äventyr imorgon direkt efter jobbet och kommer förmodligen inte hem igen förrän söndag. Åker vidare direkt på bröllop på lördag och allt måste vara klart inför det så att J bara kan ta med min väska. Gäller att hålla tungan rätt i mun när det ska förberedas för olika aktiviteter och för fler än mig själv!


Pappa J och barnen får klara sig själva ett litet tag. Det blir nyttigt för dem alla att fixa morgonrutinerna ihop. Fast jag har så klart curlat lite och fixat fram kläder till L. Hon är lite svår med kläder just nu. R har också en bestämd åsikt om vad han vill ha på sig, men man kan lätt locka honom med Blixten, Dusty eller något annat som han tycker är "coolt" :-)

Men det är inte lätt det där med kläder. Vet själv inte vad jag ska packa ner i min egen väska. Tur att jag iaf har bröllopsoutfiten klar!

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Inget duger för Bianca...knappt iaf. Får se om jag kan hitta nya byxor till henne i Polen 😊 Imorrn ska vi strwssa ner och ta en drink
Kram
nockinocki.blogg.se
Tina,
Hoppas Ni får en underbar resa vännen! Hälsa alla ifrån mig! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886