Klagan, Karius och koja

Ja, som ett brev på posten kom den då. Förkylningen. Jag som bestämt deklarerade att OM jag skulle bli sjuk så skulle det bli i början av veckan. INTE i slutet. Och nu, dagen innan L:s födelsedag - har hostan vidareutvecklats till huvudvärk och att jag är snorig och täppt i näsan på samma gång. Det är ju egentligen helt meningslöst att skriva om det här, för varenda människa är ju förkyld eller magsjuk för tillfället, så alla vet vad jag menar.
Idag har L varit hos tandläkaren för första gången. Det gick SUPERBRA! Hon blev tom ledsen när vi gick därifrån eftersom hon ville "vara mer hos tandläkaren!"
Annars har eftermiddagen tillbringats med en glad dotter. Man har bara börjat sjunga på "Vad är det för dag idag..." om hon började sura :-) Maken är och färdigställer födelsedagspresenten. En lekstuga. Det ska bli grymt spännande att se L:s min imorgon em när pappa J kommer med ett släp med en lekstuga på!

Gillar

Kommentarer

CharmKatti,
Det låter ju trots förkylning och annat elände som att dagen har varit bra!
I säng med dig tidigt, gärna med två alvedon i kroppen, så du sover ordentligt. Så kankse du känner dig bättre imorgon!
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Jeanette,
Krya på dig nu!!! Kul att det gick bra hos tandis.
www.blogger.com/profile/130296350753625185
Veronica,
Oj vad härligt. Den minen (när stugan kommer) hade jag velat se. Jag småler själv och tänker på min lekstuga som jag hade:) Superbra att hon gillar tandläkaren, hoppas det förblir så. Krya på dig så ses vi på lördag! GRATTIS L på den stora dagen! Kramar från "tant" Vera!
www.metrobloggen.se/denlillaroda
Jessica
,
Oh, hihi, vad fin hon är där i tandläkarstolen! En sån mysis!