Klänning, korvgrillning och kinamat

(Skrivet tisdag)
Idag har det varit en skön dag. Grabbarna lekte i snön med L medan C och jag åkte och shoppade lite till :-) Varför inte liksom ;-)

Hittade en underbar klänning till L som valt tema till sitt födelsedagskalas i februari! Hittade också en klänning till mig själv som ska på två bröllop under året. Ja eller tre egentligen. Vet inte vad det är för klädkod på något av bröllopen ännu, men tror att den här klänningen skulle funka till det mesta.
När vi kom tillbaka hade grabbarna gjort upp eld och byggt en liten snösoffa, så vi grillade korv över öppen eld och hade det supermysigt! Önskar att jag hade haft marshmallows, för jag har aldrig testat att grilla sådana! Hade bara minimarshmallows i den varma chokladen och det var smarrigt!
L käkar smarrig korv som hon grillat själv över öppen eld.

Lilla M som också fick smaka lite korv, så klart!

Kvällen har inneburit kinamat och bråk med L. Hon skötte sig jättebra när vi var ute för att äta kinamat, åt bra och var duktig, och när vi kom hem och hon provade sin nya klänning var hon glad, men sedan började hon trotsa. Ahh! Det blev skrik och tårar innan hon lugnade ner sig och helt svullen i ansiktet kramde och pussade på både mig och J. Hon var lite mörkrädd även ikväll så jag satt med henne tills hon somnade. Kändes iaf skönt att hon somnade glad och inte ledsen.

Gillar

Kommentarer

Linda,
Vad mysigt det ser ut, måste nog också komma oss ut och grilla lite nu i snön innan den försvinner. Man kan ju lådsas att man sitter vid sidan av en backe uppe i fjällen iaf:)

Tråkigt då dagen slutar med skrik och tårar, men tyvärr, det hör väl till, viktigast tycker jag endå är att man kramas och är vänner innan dom går och lägger sig.

Kramkrma
www.uppochnervandahuset.se