Klarrapport

Det blev både jobb, bio och stek. Passade även på att göra en gryta kalops när jag ändå var i farten och det var härliga dofter, inte allt för vanliga, som spreds i huset efter bion.

Filmen, Prinsessan Lillifee, var inte den bästa barnfilmen jag sett, men det var härligt att se L:s glada ansikte på väg till bion och under filmen. Det gick superbra! Vi lyxade till det med både popcorn och klubba, trots att det inte var lördag :-)

Steken, faktiskt första gången ever jag gjorde en skinkstek, blev helt ok. Det blev riktigt smarrigt med en hederlig kött, sås och potatis-middag. Och som sagt, morgondagens kalops är förberedd så jag slipper förhoppningsvis stressa med mat imorgon. Nu har jag snart slutfört mitt jobb, så mycket jag nu kan göra idag och hoppas kunna komma till jobbet i tid imorgon för att hinna korrläsa allt en gång innan det skickas för tryck.

Jag känner av mina hormoner nu och är lätt gråtfärdig för både det ena och det andra. Puh! Och det är inte alltid helt enkelt för J att förstå mig heller och då blir det lätt ännu värre. Nu är det iaf sängen. Det har varit en lååång dag med mycket jobb.

Gillar

Kommentarer

Attans.
Skrev en lång kommentar till dig som försvann när jag skulle skicka den. Det händer ofta för mig.

Önskar dig en bra vecka i alla fall.

Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491