Klassträff 2019

I lördags var det dags för klassträff med gänget från grundskolan, dvs de jag gått i skolan med från 1-9:an. Eller 4-9:an om jag ska vara korrekt, vi var ett fåtal som fick byta skola efter trean och hamnade då med detta gänget.

Vi träffades när det var 10 år sedan vi slutade 9:an, men det var ju läääänge sedan nu..... Var tvungen att räkna ut att det faktiskt var 27 år sedan vi slutade.. Hur galet är inte det?!? Det låter ju som att jag är 50 när jag säger det!


Jag hade inga höga förväntningar på kvällen egentligen. Tänkte att det skulle bli trevligt att höra hur det gått för alla i livet och så där. Men jag hade inte förväntat mig att skratta SÅ mycket! För oj vad vi skrattade, allihop!

En person har sin döda hamster i frysen i väntan på begravning. En har sin (levande) vattensköldpadda i en låda i kylen, eftersom den ligger i vinteride...... En hade begravt en katt, som sedan visade sig inte vara just deras katt, utan en som såg likadan ut... Snacka om förvåning när personen kom hem på eftermiddagen, efter att ha begravt den överkörda katten på förmiddagen, och så satt katten där på trappan!!! Ha ha!! Tragikomiskt liksom.

En person såg precis likadan ut som när vi gick i skolan och en person avvek lite tidigare för att dra på klubb! Det klubbas  v a r j e  lördag! En person kunde fortfarande den, på mellanstadiet inövade dansen till "Oh mama" och en person blev firad med födelsedagssång - trots att det inte var födelsedag. Och en person fick en ny bakgrund på sin telefon :-)

Det är inte någon av personerna på bilden som är ägare till telefonen...

Ja, det går inte riktigt att återberätta, men behövde liksom vara där! 
Det blev lite för sen sänggång, men det var en kul kväll och jag hoppas att det inte dröjer 17 år till nästa gång. Och att fler från klassen hänger på då!

Gillar

Kommentarer

Emelie undermyumbrella
Emelie undermyumbrella,
Men wow, vilken brakfest !! UNDERBARA historier. Visste inte ens att sköldpaddor går i vinteride?
ÄLSKAR reunions!
Måste fixa bloggarnas i år!
Trevlig helg!
www.blogger.com/profile/121029991576383417
Amanda
Amanda,
Så roligt!! 😊
amandalarsson.nu
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229