Klippningar, hämtsallad & taxi

Idag har det varit en fullspäckad dag med en massa klippningar. Först ut var det den fyrbenta fluffiga som hamnade under trimmern. Hon är väldigt duktigt förutom när det kommer till benen - bara jag närmar mig med trimmern så flyttar hon benet :-) Men eftersom det inte är någon uställningshund så är jag inte så känslig när det kommer till om det blir lite ojämnt klippt. Och en lockig päls är ju mer förlåtande.

Sedan var det min tur att sätta mig i frisörstolen och bli lite ompysslad. Har ju halvlångt hår och det är alltid lite speciellt när jag klippt mig för då blir det påtagligt kortare ett tag. Hästsvansen blir inte så lång, ha ha!

Efter ett par timmar återvände jag till frisören med dottern och strax efter sonen. Slarvade tydligen lite när jag kollade kidsens schema samtidigt som jag bokade klipptider, och har man inte huvudet med så får man agera taxichaffis, det är sen gammalt! Nu är alla (J är också relativt nyklippt) nyfrisserade och kommer med stor sannolikhet att ta för mycket schampo nästa gång vi tvättar håret :-) Känner du igen fenomenet?

Ikväll skulle jag varit iväg med Torsdagsklubben. Vi är några tjejer som träffas på en aw en gång i månaden, och från början var det alltid en torsdag. Nu är det typ a l d r i g en torsdag, men det spelar mindre roll, ha ha! Huvudsaken är att vi träffas, men det gjorde vi alltså inte ikväll då en av tjejerna åkt på en förkylning. Istället blev det en hämtsallad och promenad med den nyklippta, fyrbenta fluffiga tillsammans med maken. Inte illa det heller måste jag säga!

Hur har din dag varit?

Gillar

Kommentarer