Knas, kräk & kebabsås

Den har dagen blev lite knasig. Ja, natten också. R vaknade flera gånger och L hostade. Båda var vakna vid fem och då mådde L illa. Tänkte direkt att det var pga hostmedicinen, men det var ju inte mindre jobbigt för det. Det var bara att sätta igång tv:n och invänta kräket. Som kom efter ett bra tag och som jag trott var det bara slem från hostan och kanske hostmedicinen.

Det var bara att ringa och sjukanmäla L och meddela J i stugan att vi inte skulle komma. Fast efter att L blivit av med illamåendet så verkade hon må ganska bra igen så vi bestämde oss för att äta frukost och se hur status var efter det.Status var piggelin så jag började operation packning och som vanligt när familjen Taikon ska åka någonstans så blev det fullpackad bil. Vi hann knappt sätta oss i bilen förrän L somnade och det kändes som ett mycket dåligt beslut att faktiskt åka två timmar i bil till stugan.

Men efter att ha sovit en timme slog hon upp ögonen och var hur pigg som helst - igen. Det var förmodligen uppvaknandet redan klockan 5 som gjorde henne trött.

Någon som i n t e  varit speciellt trött idag är lillebror... Han sov absolut inget i bilen på väg till stugan. Trodde lätt att han skulle sova, men han började med att kolla på Molly på dvd:n och när den så lämpligt dog efter 15 minuter så blev han vansinnig. Ja, jag också eftersom jag ändå laddat dvd:n innan.. Sedan var det full action med en massa bus och gnäll tills det att vi parkerade vid Solsidan.

Nu är det en ganska trött familj som har fredagsmys. Givetvis blev det kebab med vit stark sås som inte går att få tag i på hemmapla innan R somnade på 60 sekunder i sin säng och det tog ungefär lika lång tid för J att slumra till på soffan. Det ska bli supermysigt att krypa ner i den helt nya nybäddade sängen. Utan isbjörnar och pingviner den här gången :-)

Gillar

Kommentarer

Hoppas ni får det jättemysigt i stugan nu, och att alla sjukdomar stannade hemma 😊

Kramar
sagabus.blogg.se
Maria,
Skönt att L piggnade till igen!
Hoppas att ni får en riktigt mysig helg i stugan nu.

kram kram
omlitenochmig.se
Emelie,
Låter ju som ett väldigt bra sätt att avsluta dagen på.
Hoppas ni får sova hela natten och att ni alla vaknar pigga och friska imorn.
Grattis på namnsdagen igen<3

KRAM
undermyumbrella.se
cecce,
Vad skönt att det inte var den "riktiga" kräksjukan!
Den har Rebecca drabbats av och fortfarande...efter fyra dagar äter hon ingenting.
Själv är jag allmänt gnällig och förkyld!:-)
Men det går över! Imorgon åker vi till Göteborg!!

Ha en riktigt skön helg!!

Kram Cecce
www.ceccesblogg.blogg.se
Jenny,
Har ni hittat nån god sås?
Hoppas ni har det bra. kram!
nockinocki.blogg.se