Knasig sömn

Oj vad knasigt det blev! Gick och la mig igår, men vaknade vid 3 och kunde inte sova. Vet inte varför, tankarna snurrade i huvudet om allt och inget. Ville inte tända lampan för att läsa, med risk att väcka J. Surfade på telefonen i typ en timme innan jag bestämde mig för att jag lika gärna kunde gå ner. Gjorde lite te, passande nog med namnet "Sov gott" och ett par mackor och kollade på Dagboken, en film som jag hört mycket gott om men aldrig sett. Nu har jag ännu inte sett klart den, för när jag väl blev lite trött vid 6-tiden så passade jag på att pausa filmen (även om jag inte somnade). Så jag har kanske en halvtimme kvar av den romantiska filmen. Det var annat än de läskiga filmerna som J och jag sett tidigare i veckan: Beck - Levande begravd & Irene Huss Glasdjävulen.

Nej, det blev som sagt lite knasigt med sömnen och nu kommer jag inte riktigt ifatt dagen.. Eftersom L är uppe länge om kvällarna nu också så sover hon länge på morgonen och frukosten blir mer på förmiddagen än morgonen. Men, men, det är väl skönt det också antar jag!

Idag ska jag provgöra creme brulé, besöka barnmorskan och sedan ta en tura med vänner ikväll. Det är alltid något som händer här i Lejonkulan!

Gillar

Kommentarer