Knepig start

Vilken knasig natt/morgon. Först vaknade jag vid 3 av ett donk när L ramlade ur vår säng. Det är hyffsat högt, men jag tror inte att hon fattade riktigt vad som hände och jag antar att hon inte slog sig eftersom hon inte började gråta. Kl 4 vaknade jag av att maken kom hem. Kl 6 ringde klockan och jag gick upp och gjorde mig i ordning. Eftersom vi för närvarande duschar ståendes i ett bubbelbadkar utan duschdraperi så lyxade jag till det med ett nästan-bad idag. Skvätte inte alls ner badrummet iaf :-D

Gjorde mig en ostmacka och kokade vatten till te. Fyllde en tesil med teet "varm choklad med grädde". Lät det dra ett par minuter och hällde i mjölk. Mjölk som tydligen var för gammal, för det kom klumpar.. Ok, ut med teet, nytt vatten, ny tesil, nytt te. Men då tog jag fel te!! Då blev det "glöggte" som hamnade i koppen och det var inte alls det jag var sugen på! Ah! Nytt vatten, nytt te - denna gången rätt!

Undrar om resten av dagen också ska strula?
På tal om att strula så ställde maken lastbilen utanför Volvon på uppfarten så jag måste nog tyvärr väcka honom för att kunna köra till veterinären... Drar mig för det eftersom han kom hem vid 4 men... Förhoppningsvis kommer ändå rörmokaren nu på morgonen någon gång. Förhoppningsvis skrev jag.

Gillar

Kommentarer

Vilken start. Låter som du inte var helt vaken.
Klantigt av maken att inte tänka sig för.
Hoppas du får en bra dag och att det går bra med doggen.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
Linda,
Oj, låter inte som något vidare start på dagen, hoppas resten av dagen fortlöpte utan problem och att ni nu sitter och njuter av fredagen.

Hoppas det gick bra för D i dag, har allt tänkt på er.

Kramar
www.uppochnervandahuset.se