Knöl, skidor och ljudbok

Varje gång det händer blir jag lika orolig. Det är nog för att jag så oförberedd varje gång. Jag gör något så att jag råkar stöta till mig själv bakom ena örat och AJ! Där var något! En knöl som är jätteöm! Jag blir orolig men den där knutan försvinner alltid efter en vecka eller så. Varje gång tänker jag att jag ska kontakta en läkare och kolla upp det, men min egen lilla diagnos lyder att det är en svullen lymfkörtel och att jag kanske har en infektion på gång i kroppen. Det skulle förklara min trötthet den här veckan.. Denna gången ringde jag iaf sjukvårdsrådgivningen och sköterskan bekräftade mina teorier. Eftersom jag inte är förkyld eller så så trodde hon att det är något på gång.

Vet inte om det är bara för att sjuksköterskan sa så eller om det är på riktigt, för idag är jag galet trött i kroppen. Orkar knappt röra mig och skulle med glädje lägga mig på soffan och bara slappa. J och L har åkt iväg för att L ska få testa åka skidor för första gången och jag hoppas verkligen att det går bra. Det hade varit så kul för J, eftersom han älskar att åka skidor. L ville först inte åka när hon insåg att jag inte skulle med, utan det krävdes MYCKET övertalning. Tråkigt för J när hon gör så och jag förstår inte varför. Hennes standarduttryck till allt som hon inte vill numera är "Jag vill inte bara."

Hon ville inte till dansen imorgon heller, första gången denna terminen. Men när hon såg alla fina dansare i Let´s dance igår så blev hon nog lite sugen igen.. Får väl se hur status är imorgon.

Jag orkade inte ställa mig på crossen som jag hade tänkt, utan tog mig en promenad i det fina, kalla vädret med D. Hade även Katarina Ewerlöf med mig som sällskap. Har för 3:e gången börjat lyssna på Mari Jungstedts "Den mörka ängeln". Jag har lyssnat på alla hennes böcker som ljudböcker och  idag när jag gick och funderade så kunde jag inte riktigt komma ihåg hur alla slutade.. Måste nog ta och lyssna igenom de gamla också vid något bra tillfälle.

Gillar

Kommentarer

Susjos,
Oj så fint du har det på din blogg! Och det där med ljudböcker måste jag oxå prova på! Ha en skön helg 😊
www.blogger.com/profile/034416623433445992
Rebecca,
Jag säger det igen- din blogg är gryymt snygg!!
Sådana knölar brukar Henric med få när han börjar bli kass, hans kommer under armarna.
Hoppas att skidåkningen gått bra. Jag älskar att åka skidor och MÅSTE överföras på barnen, hihi.
Hoppas du blir piggare snart.
Kramar Rebecca
www.cheeky.nu
Åsa gåsa klinga,
Jag brukar bli svullen i bakhuvudet när jag blir förkyld. Just nu ömmar det av bara den å strålar upp i hela huvudet. Nu är kalasen över man kopplar av nu kommer förkylningen. Hoppas det stannar med den bara....
Fin sida har du fått eller gjort!!
Det är kul att ändra.
Kram
www.aasahj.blogspot.com
Sandra,
Hoppas allt är bra!
Skönare med promenad än crosser väl?
Motionen får du ju vilket som:)
www.blogger.com/profile/046027873739157464
CharmKatti,
Bara att hoppas att du är lite piggare idag!
Om inte så kyra på dig i massor!
Kram
Katti
www.blogger.com/profile/046181021213338000