Köksplanering, taco-tisdag & talldungen

Den här dagen har verkligen rusat iväg. Försvunnit i ett nafs. Fast jag ska inte säga att jag inte fått något gjort, för det har jag. J & jag började dagen på IKEA tillsammans med en köksplanerare. Vi har varit där tidigare, för några månader sedan, så vi skulle bara justera det sista. Var där redan kvart över åtta, dvs innan varuhuset öppnat. Fick gå in via personalingången och det var bara vi och säljaren på avdelningen. Vi satt vid två datorer så vi satt inte nära honom. Riktigt bra tycker jag! Så nu ska vi bara vänta på leverans av kök och tvättstuga till Solsidan!

Jag passade sedan på att handla lite mat på lunchen, eftersom det var lite andra aktiviteter efter skola/jobb. Maken drog till Solsidan för att stämma av lite där och förmodligen köra ett par rundor till tippen. Barnen och jag körde taco-tisdag och kollade på vårt favoritprogram på SVT, nämligen "Bäst i test". Härligt att kunna få till lite sånt en helt vanlig vardag!

När dottern sedan var på träning promenerade sonen och jag tillsammans med den fyrbenta fluffiga i ett område som tydligen kallaas Talldungen. Och det är lite som det låter, ett grönområde med tallar, en fotbollsplan, ett utegym, en liten lekplats och så en slinga på 1000m som slingrar sig fram och tillbaka i dungen. Perfekt ställe att springa på om man vill ha skogskänslan men ändå springa så att man syns från vägen runt omkring. Jag blev jättesugen på att springa, trots att det var überlänge sedan! Nu hade sonen ont i hälen så vi tog bara en lugn promenad, men nästa vecka kanske jag ökar på promenadtempot och hinner med några varv åtminstone!

Gillar

Kommentarer

Michelle ,
Myssigt med att gå till Ikea . Man kommer ju alltid hem med något därifrån 😊
michellefrandell.blogg.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Inte denna gången dock - varuhuset var ju inte öppet 😊
nouw.com/popprinsessan
Kamilla,
Jag drömmer om eller hoppas att jag återigen ska bli en joggare som jag var för några år sedan. Skönt att kunna komma till IKEA på planeringsmöte innan de egentligen öppnade. Satt också på sånt möte när vi skulle bygga vårt kök. Mkt att ta reda på och få till bra.
kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det var vårt tredje möte så vi hade bara det slutgiltiga att gå igenom. Men det tog ändå sin lilla stund 😊
nouw.com/popprinsessan
Marie,
Perfekt att kunna komma tidigare innan de öppnar så man känner att man kan undvika allt smitteri som det går. Skönt att få mycket gjort
sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, drar mig för ställen som IKEA annars.
nouw.com/popprinsessan