Kompetensutveckling, kladdkaka & kvällsaktiviteter

Idag skulle R på kosläpp medan L hade ledigt från skola & fritids pga kompetensutvecklingsdag. Det innebar lek med vännerna - heeela dagen!

Under förmiddagen var jag så där härligt produktiv - handlade mat, förberedde morgondagens middag (!), bjöd tjejerna på smoothie, tvättade, fixade i köket osv osv. Kände mig ganska politiskt inkorrekt när jag tänkte tankar som att det inte skulle vara så dumt att vara hemmafru. Att inte behöva stressa.


Men efter en hel dag med barnen i fokus (passade på att stanna på lekplatsen när R kom hem från kosläppet) var jag ganska trött. Det har blivit många stunder i köket. Och jag har inte alls fått gjort allt som jag hade tänkt - men å andra sidan var tjejerna nöjda över att få baka kladdkaka och god blev den också :-)

Kvällarna försvinner i ett rasande tempo nu när jag är ensam med barnen. Från det att middagen ligger i magarna är det fullt fart tills nu, typ nio. Det ska plockas undan och förberedas inför morgondagen, R ska nattas och det ska läsas med L. Framför allt R har haft lite svårt att komma till ro den här vändan när J är bortrest och då tar allt ännu längre tid. Jag har gått och lagt mig tidigt varje kväll, vilket är skönt, men jag får liksom inget gjort utöver det som måste göras. Ikväll är det iaf Greys-kväll, men jag ska nog skynda mig och göra mig klar för sängen så att jag kan krypa ner och kolla :-)

Gillar

Kommentarer

Days by Johanna,
Låter som en härlig dag..Greys kan man ikke missa, spännade 😊
daysbyjohanna.blogspot.se