Konstiga tankar och mysig kanin

Trots att jag satt uppe halva natten med min iPhone så fick jag inte allt tillbaka. Men shit vad tacksam jag är över att jag hade iTunes på både min bärbara och vår stationära, för med ett par klick så hade jag en tillbaka det mesta från förra synkroniseringen. Från min bärbara. När jag skulle synka musiken från den stationära så funkade plötsligt inte iTunes. Hur skumt som helst! Så nu har jag lagt en del tid på att försöka lösa det problemet, men ännu inte lyckats. Men skam den som ger sig!

Annars är nu bilskydd/barnstol och skötbord inhandlat idag. Och så har L köpt en jättesöt kanin till lillasyster eller lillebror :-) Så nu är vi nog ganska redo! Tror jag...

Även om det är en månad kvar, eller ja, det vet man ju inte, allt ifrån nu till 7 veckor framåt, så har jag på allvar börjat fundera på olika scenarion. Ikväll ska vi tex till släktingar ca 6-7 mil härifrån. Självklart kan J dricka lite öl eller vin eller vad som nu bjuds till maten osv och jag kör hem. Men, tänk om ex vattnet går! Då vill jag ju hem. Även om det inte behöver betyda att det är förlossning på gång så kommer jag ju att vilja åka hem. Ska jag köra bilen själv då?  Kanske med värkar? En massa konstiga tankar dyker upp i mitt huvud och vem orkar egentligen lägga energi på att tänka på eventuella scenarion? Men det är väl graviditetshormoner som spökar eller något.

Nu ska jag se om min lilla L vill pyssla lite eller vad hon är sugen på. Maken är på en minisvensexa ett tag innan vi ska åka vidare. Så ja, jag kommer att få köra till släktingarna också. Inte bara hem ;-)

Gillar

Kommentarer

Joanna,
Vill du bli dagens blogg?
Passa på att gå in och anmäl dig!

De pågår även andra tävlingar så anmäl dig och ha chansen att vinna fina priser:)

eller kanske Följa varann på bloglovin?
Eller ställ en fråga i min "bloggsvarsruta" och bli länkad!
(obs ställer ni en fråga som redan är ställd raderar jag dem och ni blir då inte länkade)
www.blogger.com/profile/031933307030897073
Frida-FantastiskaMamman,
Jag var likadan...målade upp det ena scenariot efter det andra haha....
Håller tummen för att allt ordnar sig och att ni kan åka hem i lugn och ro tillsammans 😉)

Kramar<3
fantatsiskamamman.blogg.se
Mamma Russin,
haha, ja jag har vairt likadan jag med.. 😊 tänk om tänk om.. Gubben min han fick allt avstå han om vi gick bort..:)

och iTunes kan man ju bli galen på, ibl så fattar jag nada där och ibl funkar att toppen.. skönt att du fick en ny iPhone iaf.. 😊

Hoppas ni får en trevlig kväll, har borras det förfullt däruppe, snart är det klart..*jippi*

KRAM
enburkrussin.se
Linda,
Ja det var nog skönt både för mig och honom att få lite ensamtid med varandra, ha sa till och med till mig att Mamma, hör du hur tyst och lugnt det är hemma idag:) I vanliga fall är det ju allt annat är tyst och lugnt när alla är hemma.

Tror det är ganska vanligt med sånna tankar när man är så långt gången i graviditeten, jag menar det kan ju faktiskt hända något, men samtidigt så finns det ju säkert någon annan som inte druckit isåfall och annars står ju taxi redo:)

Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Rebecca,
Hade "samma hormoner" i slutet av mina graviditeter. Fast i mitt huvud slutade det inte med att han inte bara kunde köra, utan att han var dyngrak på förlossningen. Givetvis var det bara i mitt huvud, men det är väl acceptabelt sådär i sluttampen, tror jag..haha.
Men han fick helt enkelt avstå från alkoholen.

Hoppas ni har en riktigt trevlig kväll!
Kram Rebecca
www.cheeky.nu