Kontrasterna just nu

Vilka kontraster det är. Sitter här i värsta höstrusket, det regnar och blåser och är riktigt ruggigt! J är i värmen och svettas :-) Inatt sov J på ett flygplan medan jag sov i vår säng här hemma med lilla L bredvid mig. Klockan tre vaknade jag och insåg att hon hade kissat... i sängen.. Så det var bara att kliva upp och börja bädda om och försöka få torrt... Jag insåg snabbt att L inte skulle somna om i sin egen säng så det var bara att tränga ihop oss på min sida i sängen.. Hon har förstått att det är fritt fram att sova i pappas säng när han inte är hemma. Jag tycker att det är lite skönt också, för då behöver jag inte bli väckt av att hon eventuellt ropar mitt i natten. Som tur är hör det inte till vanligheterna att hon kissar i sängen :-) Och det är (än så länge) inget tjaffs när pappa J kommer hem, utan då blir det hennes säng igen.

Ikväll skulle jag verkligen ha behövt städa och plocka lite här hemma. Men jag orkar bara inte.. det där uppvaknandet inatt gjorde det lite svårt att somna om så jag var lite lätt gråtfärdig när klockan ringde ett par timmar senare.. Ska ha ett gäng tjejer över på fredag kväll och jag kommer att vara iväg på dagen så... jag skulle verkligen behöva få lite ordning för att slippa göra allt imorgon kväll. Men, nu lutar det visst åt det iaf. Har inte ens riktigt bestämt vad jag ska bjuda på ännu..Funderar på att vara så där wild and crazy som jag inte brukar vara.. Visst har det hänt förr, men jag brukar inte bjuda på rätter som jag inte provlagat innan.. Kanske blir det hämtpizza på fredag?

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Hämtpizza is da shit. Eller kinamat. Simma lugnt!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Potatishäxan,
Det värsta är att inte ens receptbelagda Treo Comp hjälper. Helt sjukt. Nu har jag handlat Ipren för treoröret blev glömt hemma. Får se om den är så intelligent då =)
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Linda,
Hämtpizza låter väl alldeles strålande,jag menar du kan du ju proväta den i dag dessutomså du vet vad du ska beställa på fredag haha
Hoppas ni f+år en lugn och kissfri natt, Kram
www.uppochnervandahuset.se