Korkat!

Blir så trött på mig själv. Under 6 veckor kämpade jag på med Olga Rönnbergs magcoaching och gick ner 6 kg och en hel del cm. Sedan kom dopet och en massa onyttigheter. Jag bestämde mig för att fortsätta med Olga en månad till men innan jag hann få besked av Olga kom den här långhelgen med ännu mer onyttigheter. Och noll träning - bortsett från flyttstäd etc. Och nu har jag gått upp flera kilon igen. Snacka om korkat!

Och varför är det så att jag inte kan fortsätta göra samma övningar som jag fick av Olga? Bara för att jag inte ska redovisa dem för någon liksom, så är det lätt att prioritera bort. Men jag prioriterar ju hela tiden bort mig själv!
Imorgon är det iaf dags för mig att få min Mors dags-present, 2 timmar och 35 minuters behandling på salong! Bodyscrub, spabad, helkroppsmassage och ansiktsbehandling! Ahhh!!!

Gillar

Kommentarer

Mrs Moet,
Hej

Jag har gjort samma sak. Var så duktig i januari innan Thailand. Åt bra, rörde på mig och fick resultat. Sedan dess är allt helt på trynet och jag kommer inte igång.

Kram åsa
www.wojtansblogg.se
Linda,
Ja ibland är man faktiskt bra dum, jag är lika dan.
gick ju ner 14 kilo till galan och turkietresan och hade som ambition att ta upp det igen då vi kom hem, nu är det snart en månad sedan och jag satt precis i mig en stor bit sockerkaka:(
Blir så trött och arg på mig själv, men det är ju så svårt att komma igång igen då man väl släppt på maten, eller som för dig träningen.
Kramar
www.uppochnervandahuset.se