Köttbullar & klädsim

Dagen började ganska bra. Övertalade R att smaka en tesked yoggi och det smakade tydligen bra, för han gapade på och fick i sig en hel liten skål. Vi körde inom jobbet när vi lämnat L på skolan och jag passade på att äta frukost där. Då fick R i sig ett kokt ägg också så det kändes väldigt hoppfullt.

Efter att ha klarat av lite jobb åkte vi för att fixa lite ärenden. R sov en stund i vagnen och när han vaknade ville han äta lunch. Inte hemma! Herregud nej, han bröt ihop, för han ville ju äta ute! Sagt och gjort, han ville absolut ha köttbullar så vi stod i kö för att köpa köttbullar och potatis till honom, och sedan i en ny kö för att köpa sallad till mig. Vi slog oss ner vid ett bord och R mulade in en hel potatis i munnen. I en tiondelssekund - för sedan vrålade han att det gjorde ont i munnen och efter det totalvägrade han att smaka någonting. Inte ens vatten fick jag i honom. Så där satt jag med min sallad och min ledsna tvååring i famnen. När vi var klara grät han över att jag satte bort brickan med hans mat, han grät för att han inte ville hem (?) och han grät efter pappa. Puh!

Vi körde förbi jobbet igen så att han fick säga hej till pappa och sedan åkte vi hem för att äta lite yoggi. Vilket absolut inte gick, för han gallskrek när han fick första skeden.. Så nu känns det som om vi backat tillbaka ett par steg igen...


Nu ska vi snart hämta hem L som har klädsim i em. Vad sjutton ska jag ta fram för kläder till henne? Tidigare har det funkar tip top med pyjamas men nu står det uttryckligen långbyxor och långärmad tröja för hennes grupp och inte pyjamas som det står på de andra grupperna. Vilka i-landsproblem jag brottas med :-)

Gillar

Kommentarer

Fröken M,
Usch va jobbigt med maten ! man vill ju så gärna att de små ska äta och att allt ska gå enkelt, men samtidigt är det ju svårt att tvinga i dem mat oxå ! Ett riktigt dilemma 😟
Kram på er !!
www.frokenmela.se
Maria,
Men stackars liten 😟
Inte lätt när de inte ens vill dricka. Dumma dumma blåsor!
Hoppas att det löste sig med kläderna till simningen 😊

kram kram
omlitenochmig.se
Åh, lilla gubben! 😟
Fy vad jobbigt med dom dumma blåsorna!

LasseMaja var jättebra, den tror jag helt klart att L skulle gilla 😊

Kramar
sagabus.blogg.se
Tina,
Men stackars lilla R! Hoppas verkligen att blåsorna försvinner snart så att han kan börja äta och dricka igen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Helen.HUSnrNIO,
Men jisses vad ont det måste ha gjort på honom och gör!
Hoppas klädsimmet gick bra vad det än blev för kläder 😊

Mammaboosten The Show var bra i stort sett. Hanna Hedlund är en helt ny favorit för mig och Martina är ju som Martina är, superhärlig tycker jag.
Michael Södermalm var däremot tyvärr mest irriterande i sin käckhet och lustighet. Synd för jag tror att han hade mer att ge och hade kunnat ge det om han taggat ner några aningar.

Ha en fin onsdag!
husnrnio.se