Kräftor, konvaljer och telfonsupport

Igår blev det supergoda skaldjur hos mamma! Mums! Fick verkligen mersmak och hade kunnat äta det idag också. Käkade bla turkiska honkräftor som faktiskt var jättegoda! Nästan så att man skulle åka till samma affär som mamma handlat dem i och köpt ett par kartonger... Kanske kan bli skaldjur imorgon.. Det är ju ganska vv-bra iaf .

Fick under middagen bevittna ett samtal som min mamma hade med sin totalt datorokunnige chef. På telefon. Han ringde för att han behövde hjälp. Min mamma kan maila och surfa och så, men är inge hacker precis. Så när hon skulle förklara hur han skulle ställa sig upp i fältet där man skriver in www-adressen så höll jag på att bryta ihop... Eller, han lyckades visst ta sig till fältet, men "där står ju redan något".... Och när mamma skulle förklara hur han skulle sudda bort det... Ha ha ha!!! Det hela slutade med att jag fick prata med honom :-) Sjukt kul!
Idag har jag plockat min favoritblomma! Inte så bra bild, tyvärr, men det doftar ljuvligt här hemma nu :-)

Gillar

Kommentarer

Ingela la la,
*skrattar* jag förstår att det samtalet måste ha varit roligt att bevittna 😉

Ja, jag är ju såld på 24. Jack Bauer är ju inte så snygg men han är cool 😉
Vi ahr aldrig sett serien när den har gått på tv utan sett den på DVD. DET rekomenderar jag. Jag förstår inte hur man kan titta på så spännande avsnitt och ha en massa reklam och sen dessutom behöva vänta en vecka på nästa.. Det är inget för mig. Om man gillar den typen av serier/filmer så är den grymt bra!

Kram Ingela
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Jessica
,
gud vad roligt att förklara hur man skriver in en www adress i browsern. ja man får lite perspektiv. 😊
Caty,
Liljekonvaljer är min favoritblomma också! Det hade jag i min bröllopsbukett. Stjälkarna börjar komma upp i rabatten nu, så jag hoppas att de slår ut snart innan jag åker på semester i slutet på maj.
www.blogger.com/profile/109278223420916350
kvinnan med koftan,
Jeanette,
Jag älskar både skaldjur och liljekonvaljer...
www.blogger.com/profile/130296350753625185
Katti,
Hahahahahaha!
Gissa då hur jag har det på jobbet, varje dag!
Det finns många stjärnor på mitt jobb som vill ha hjälp, en del bara med skrivaren eller så, andra med den där burken som står på golvet och bara är i vägen. Räcker det inte med skärmen?? 😊)
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Louise,
Jag älskar också liljekonvaljer men det är inte så ofta jag ser dem här i asfalts-djungeln tyvärr 😟

Skaldjur ÄLSKAR jag också. Finns inget godare. För att bo på västkusten så äter vi det dock på tok för sällan. Barnen gillar det tyvärr inte men Mats & jag!!

Ja det känns bra att kunna träffa någon/några av de som skall komma på galan. Jag har liksom trängt mig på några lite diskret 😉 & sedan har det ena lett till det andra.Ia har jag träffat ju & ikväll blir det både hon & Ingela. Du bor söderut väl? Ingen trevlig blogare som bor någorlunda nära dig. Hur som helst så går det alldeles jättebra att komma även om man inte träffat ngn även om jag förstår att det känns bättre att ha gjort det. Vi som följder din blogg känner det som vi känner dig redan lite, iaf jag. Vi får byta telefonnummer så kan du ringa när du anlänt till galan & så möts vi upp allihop bara. Svårare än så behövder det inte vara.

Kram kram
lollo71.wordpress.com