Kräftskiva på Solsidan

Då är batteriet laddat igen med familjetid, väntid, massa skratt och många kräftor. Dock inte så mycket sömn, men det är väl smällar man får ta :-) Sommarens sista besök på Solsidan är nu avklarat och det är "undanplockat" för höst. Känns lite trist även om vi haft en härlig sommar som mestadels spenderats på just Solsidan.


Helgens tillbringades med "äldsta vännerna"  och kräftskiva stod på agendan. J hade fått för sig att han ville koka egna kräftor och jag lät honom hållas :-) Det gick dock smidigt och blev supersmarrigt! Jag älskar verkligen kräftor, mums! Undrar varför jag inte äter det oftare egentligen...
Barnen var gärna med och pyntade och gjorde det kräftskivefint - men det var bara R som ville ha kräftor! 
Såå härligt att mina två äldsta vänner har barn som funkar så bra tillsammans med mina barn. Tillsammans har vi två tioåriga tjejer, tjejer på tre & fyra som det bara är 6 månader emellan samt två grabbar på fem & sju.

Och männen, de är väldigt stolta över att de är såå bra vänner och vill nästan påskina att de är bättre vänner än vi gamla barndomskompisar, ha ha!!! Ett gott gäng alltså! En härlig helg!

Gillar

Kommentarer