Krasslig badgalning


Badkillen tidigare i veckan
Vår lille prins är visst inte helt ok. Ganska ok i ögonen men nu har hostan och snoret ökat och han är allmänt hängig med en förhöjd temp. Efter en dag hos farmor idag så blir det en hemmadag med mamman och syrran imorgon. L fick välja om hon ville till fritids eller stanna hemma med oss imorgon och jag blev så klart glad att hon ville vara hemma och mysa.

Vi kanske ska försöka planera helgens kalas så att läget är under kontroll och så att det inte blir kaos som i min mardröm. Och så håller jag tummarna att vi slipper upprepa förra årets skjuta-upp-båda-kalasen-pga-sjukdom. Nån som har ett kul förslag på alternativ till "fiskdamm" när man har monstertema? Ett kul sätt att dela ut godispåsarna på?

Själv har jag laddat batterierna ikväll med en after work tillsammans med R:s föräldragruppsmammor. Alltid mycket prat och skratt. Lika trevligt som vanligt. Nästa gång ska vi kanske prata om boken som vi ska läsa i vår "bokklubb" :-) 

Gillar

Kommentarer

cecce,
Sjuk eller inte...vilka underbara bilder:-)

Hm...Du kanske ska låta barnen sticka in händerna under skynket och låta dem känna på något slemmigt INNAN de får sin godispåse:-) Är det inte lite monster-skrämselaktigt:-)??

Lycka till:-)

Kram Cecce
www.ceccesblogg.blogg.se
Tina,
Hej hjärtat! Så fin han är Er lilla prins! Hoppas han är piggare idag och att helgens kalas blir av! Massor av kramar!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
? Sanna ?,
Så fina bilder ,)
Måste fråga var du på melodifestivalen i Malmö idag ???
Tyckte det var du ???
Kraaaaam
www.blogger.com/profile/148111227825662813