Krasslig tjej - igen...Den här lilla skruttan kom hem från simmet igår med ont i öronen. Det hade inte gått över idag och hon mådde inte alls bra vid frukosten, och det visade sig att hon hade lite feber.. Det slutade med att hon fick följa med till jobbet. Hon har tagit det väldigt lugnt idag men mår ändå inte bra. Det är svårt att veta om det är öroninflammation eller ej. Och skulle det vara det så får man ju ändå inte antibiotika förrän trumhinnan spruckit. Hon har ju precis avslutat en antibiotikakur som det är ju otroligt om hon blir sjuk igen. Men nu har hon börjat småhosta lite också. Så det kan bli en spännande natt.

På tal om natt så har faktisk R sovit inatt. Han fick välling innan jag la mig och vaknade sedan inte förrän J:s klocka ringt.

Tja, har inte mycket att skriva idag känner jag. Har bara varit jobb, matlagning, tvätt, bad och nattning och själv är jag redo att somna vilken minut som helst.

Gillar

Kommentarer

Maria,
Stackars L 😟
Hoppas att hon kryar på sig snabbt igen!!

kram kram
sagafia.se
Nina - Glamourmamman,
Stackars liten - vilken otur ni har haft det senaste 😟

Hoppas ni får sova gott i natt!

KRAM
glamourmamman.blogg.se
Helen.HUSnrNIO,
Gött att han sov hela natten!!
M gjrode detsamma natten till idag.
Det är en annorlunda känlsa att vakna av att mobilen ringer och inse att man inte varit aken en enda gång på hela natten för att ungen ligger fortfarande i siin egen säng =)
Hoppas det går lika bra inatt för er!

Nu finns vinnaren av biobiljetter & Tingeling t-shirt presenterad på min blogg.
Tack för att du deltog=)
husnrnio.se
Fnulan,
Nej å nej, inte mer sjukdomar!!!!!
MASSA MASSA kramisar!
www.bloggfamiljen.se/fnulan