Krypande kille

Igår gjorde vi inte så mycket men hann ändå med mycket. Pappa & J röjde gammalt ris som en gång skulle blivit en majbrasa men aldrig blev det. Vi åkte båt och hittade ett rökeri/en fiskrestaurang som verkade toppen, maten smakade bra och det var prisvärt. Och det ligger nära! Vi fick både sol och regn. Några av oss (läs inte jag) badade i havet och alla badade i tunnan. Både J och jag fick stryk i kortspel för andra kvällen i rad. Barnen åt ätit glass. Vi hade det gott!


Det är full fart på R hela tiden. Och han har börjat bli lite beräknande. Men man kan bara skratta åt honom. I stugan har han ju numera stor säng, han delar våningssäng med syrran. Han vill gärna gå och lägga sig i sin stora säng, men sitt nya bilar-påslakan, men sedan är han inte lika sugen på att sova. 
Igår låg han kvar länge efter att först J nattat honom och jag sedan legat en lång stund med honom och försökt få honom att somna. L kollade på film och vi andra spelade kort, när R plötsligt kom smygandes, krypandes från sovrummen.. Ha ha, det går ju inte att bli arg på honom då! Tokiga unge!

Han har full koll på motorbåtar, segelbåtar och glassbåten! Syrran kommer säkert att få konkurrens när det gäller att köra båt inom snar framtid. Shit, vad glassigt det kommer att bli när båda barnen kan rodda med båten. Då behöver jag liksom bara sitta stilla och sola!

Gillar

Kommentarer

Fröken L,
God förmiddag... 😊

Mysigt ni har, er stuga verkar sååååå mysig och vilket perfekt läge vid vattnet 😊 vad är det för vatten ?

ja visst kan det vara skönt med grå regniga dagar med så man kan va inne utan att få dåligt samvete.. 😊 och idag var det passande.. 😉

har du kommit igång med springet igen ? själv kör jag plankutmaning nu och har samlat 24 minuter denna vecka. .:)

kramkram
liteomalltihop.blogg.se
Hahaha, lilla busen, så söt!
Vad underbart att vara ute på vattnet!

Kramar
sagabus.blogg.se
Maria,
Mysiga bilder!
Hur går det med plankutmaningen?
Jag är helt besatt, HaHa!!

kram kram
omlitenochmig.se