Kuddar, taggar & blomkål

Idag (eg igår då nouw strulade och inlägget inte kom upp förrän torsdag) var en sån där dag då jag skulle få massa gjort på hemmaplan. Idag (igår då!) blev en sån dag då jag inte alls fick massa gjort. Eller det fick jag väl egentligen, bara inte sånt som jag hade tänkt mig :-)

Annars då?

  • Julkuddarna, eller de vintriga kuddarna är fortfarande kvar i soffan. Men vi ska ändå inte ha besök så jag kan byta dem imorgon (idag :-) ). Eller en annan dag :-)

  • Jag stack mig på en kaktus idag (ehhh igår!) och det sitter visst en tagg i mitt finger som jag inte får ut. Känner mig superfånig. Inte för att jag har ett bamseplåster på mitt finger, utan för att det gör riktigt ont. Det är ju en tagg liksom!

  • J, som fortfarande är i Kina, var ute och åt med en leverantör. Och när man tar ett glas vin i Kina efter jobbet, men har tagit bilen till jobbet, så ringer man tydligen bara en Didi-driver som kommer på sin elcykel. Elcykeln lastas in i bilen och Didi-drivern kör bilen hem, tar sin cykel igen och drar vidare. Vilken grym affärsidé!

  • Jag åt en riktigt fräsch pokébowl ikväll (IGÅR!!). Hade riven blomkål i och den var lite "marinerad" med lime, salt & peppar och det blev ett riktigt gott tillbehör!

Nu kör vi torsdag!

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Vet inte om min kommentar kom fram för Nouw segar ju som fasiken både med att få upp sidorna och att skicka iväg dem.
kamillaskamera.com/
Kamilla
Kamilla,
Jag köpte lite nytt fint julpynt i helgen på super rean. Men det får allt ligga och vänta till nästa år.
kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Smart! Jag har också tänkt att jag skulle rea-shoppa lite, men inte kommit till skott! 😊
nouw.com/popprinsessan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229