Kul med kollegorna

Igår hade vi sommarkickoff med jobbet. Hemliga aktiviteter. Vi började med en ribbtur till Ven där vi käkade medhavd lunch i solen. Så skulle man käka lunch varje dag :-)


Sedan åkte vi vidare till Flakfort utanför Köpenhamn, vilket är ett gammalt fort som numera är ombyggt till något liknande "Fångarna på fortet". Diverse celler där man ska lösa uppgifter fortare än motståndarlaget. Roliga övningar som krävde samarbete och tankeverksamhet. Det hela avslutades med en skattjakt runt om på ön och det var ganska svettigt satt kuta runt och hitta rätt plåtboxar med frågor som skulle leda till en sifferkombination. Superkul och verkligen något att rekommendera för ett gäng som vill göra något roligt tillsammans!


Sedan kom den stora överraskningen - helikoptern som skulle ta oss tillbaka till Helsingborg! Det blev en fantastisk resa tillbaka över sundet, men en grym utsikt! Det kändes som om vi åkte i slow motion, men det gjorde vi uppenbarligen inte eftersom vi efter 15 minuter landade på ett fält bredvid jobbet.

Flakfort från ovan
En dusch, några glas Moet och sällskap av allas respektive (minus en som vi hälsade på på jobbet lite senare :-) ) var vi redo för mat och dryck på stan. Efter en rolig dag hade vi en supertrevlig kväll, även om jag blev trött liiite för tidigt. Mätt och trött hade jag kunnat avsluta och åka hem vid 22, men höll ut ett par timmar till :-) innan vi avlöste mamma & pappa som såg till R och valpen W (medan L var på disco och sedan sov över hos bästa vännen).

Det var riktigt skönt att krypa ner i sängen med förhoppningen att liten valp eller liten kille inte skulle vakna allt för tidigt...

Gillar

Kommentarer

Therese,
Wooooow säger jag bara och är inte ett dugg avis ;-P Eller jo lite, trots min höjdskräck så hade jag nog velat åka en sådan helikoptertur! KRAMAR
www.blogger.com/profile/107096415516469723